A szezonális hatások miatt tovább emelkedhet az üzemanyagok ára - mondta egy szakértő a Krónikának.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
@qwert: Ja-ja, ez egy kollektív szívás! De az üzemanyagárakat azok fizetik akik tankolnak! Holnaptól még kevesebbet tankoljunk! Nemcsak azért mert kurva drága, hanem azért is, mert ne tömjük ezeknek a szarházi rabló banda, félrevezető politikusoknak a pénztárcájukat! Úgyhogy aki teheti lóra, biciklire, rollerre, gőrkorira, vagy csak egyszerűen gyalog! Nem szégyen a gyaloglás, csak egy kicsit fárasztó, de egészséges!!!
Dr. Felipe
A vezír mondta: A MOL részvények visszavásárlása hatással lesz majd az üzemanyagárakra is. Látjuk és érezzük. Hajrá fidesz.
orogordog
@Felipe: Aztat nem mondotta miljen hatással. :)
nyanya001
@Felipe: Persze, két közgazdasági zseni, Orbán és Matolcsy!
Jövőre már a kés lesz torkunkon, mert az idióta felfuvalkodottságukban
a magasan alultervezett költségvetést miatt , ami a 16 % -os adónak köszönhető,is
rajtunk verik el a port!
Feraj49
Taxis útlezárások lesznek-e a benzin áremelése miatt?Itt még az "Istenpénze"sem elég,mert 680 millió a képviselők üdültetésére,i-pond vásárlásra,autókra is kell,közben feleznék a kórházak számát.Be kell szüntetni mindent,nem kell egészségügyi ellátás stb mert mind költségbe kerülnek.Sőt nem kellenek a polgárok sem,csak négyévente,akkor is csak azok akik a FIDESZRE szavaznak.Még jó,hogy tudta hogyan kell kimászni a gödörből a kormányunk,csak nemigen látszik a tetteiben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.