A polgári engedetlenséget kockáztatja a Fidesz - állítja az MSZP "megmondó embere", aki szerint nem viszi a kormány ezzel a stílussal 2014-ig.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Na nehogy már elmenjek tüntetni!
Én szavaztam a múlt év áprilisában!!
KöBüKi
Mi akik nem a fütykösökre szavaztunk,ugyanakkor elmentünk szavazni,valószinüleg elmegyünk tüntetni is.!!!!
Igazán viszont annak a baromarcu 2/3 -nak kellene akik bedőltek a fütykösök hazudozásainak.!!!Mert ugye ezen balfaszok egyrésze most szaVAZOTT ELŐSZÖR,A TÖBBINEK VISZONT AZ EMLÉKEZŐ TEHETSÉGE ANULÁLÓDOTT LE!!!!
És azok is nyugodtan velük tarthatnának akik még arra sem voltak hajlandóak hogy állást foglaljanak az urnáknál.!!!!!!!!!!!
Január
Meg is van a feladat, ha a kormány olyan nagyon segíteni akar a devizahiteleseken, - itt már nem csak a lakosságról van szó, hanem az önkormányzatokról Pl. Debrecen - akkor arról tárgyaljon a bankokkal, hogy az uzsoratevékenységüket fejezzék be Magyarországon, hiszen az anyabankjuknál 3 -szor nagyobb a jövedelmezőségük nálunk, van miből engedniük.
Esetleg fejezzék be a tevékenységüket nálunk, el lehet menni!
verőce21
@Január: Sajnos arra kevés az esély, hogy az idegen bankok elmenjenek innen. De ha nem venné igénybe a szolgáltatásaikat a lakosság, akkor a könyveikben előbb-utóbb negatív "hozamról" számolhatnának be és ez távozásra késztetné őket. Sajnos az emberi kapzsiság tartja talpon őket, mert betétgyűjtési "akcióiknál" néhány % többlethozam miatt odarohannak a zemberek három hónapra a pénzükkel (aztán ottragadnak), hiteleket vesznek fel náluk, apró ajándékok miatt hitelkártyákat váltanak náluk, stb. Így egy számítógép memóriájában pénzt teremtenek nekik. Soha nem szabad bedőlni ezeknek a banki trükköknek!

Én nem mondom, hogy ne menjünk bankba és ne használjunk hitelkártyát, de könyörgöm magyar bankokba tessék menni. Aztán ott van a magyar Takarékszövetkezeti rendszer, hatalmas potenciál van benne. Idegen uzsorásoktól ne vegyünk pénzt kölcsön és ne is adjunk nekik. El fognak takarodni innen.
csutak
Utolsó végigdolgozott évemben sok tízezret nyertem a Mecsekvidéke takszöv által az OTP-hez képest!
Pedig nem voltam egyszerű eset, lévén én €←ban kaptam a menázsit!
Az OTP három napig ült a lóvén majd a váltásért pénzt kért!
overdose1
Fideszeseknek nem sok van hátra már forr a viz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.