Havi 400 ezer forintért ad romaügyekben ötleteket a Fidesz erzsébetvárosi szervezetének alelnöke a helyi fideszes polgármesternek. Nem tudni, hogy a kisebbségi tanácsnoknak kinevezett pártfunkcionárius - pusztán szóban elvárt - tanácsai mennyit érhetnek, ám az biztos, hogy a VII. kerület roma kisebbségi önkormányzatának egész éves költségvetése alig több - félmillió forint - egyhavi tanács "áránál".

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Havi 400 ezerért vajon milyen ötleteket adnak cigány ügyben????????
kiscserkész
@Felipe: Már csak a következő kormányban bízhatunk elszámoltatás véget, remélem az is megkapja a 2/3 hogy tényleg megtudja csinálni. Ha ők kaptak volna most 2/3 már fel volna virágoztatva állampusztán a cukorrépa termelés.
Dr. Felipe
@nyanya001: Ja. Ráadásul csak szóban adja a tanácsokat, még a papírmunkával sem kell bajlódnia csak a pénz felvétele a feladata. Ez mekkora pofátlanság igaz Peti bohóc.
marlin
Itt már annyi a "talicska", meg "nokiás doboz", hogy nem 2014-ben nem lesz elég "kormánymegbizott" meg revizor a sok lenyúlás felelőseinek bíróság elé állítására!!
Kíváncsian olvasnám fan-jaik és fan fan-jaink cigány ügyi kommentjeit!! :))
Vagy még mindig az a véleményük(?), hogy a fideszista tolvaj az "jó tolvaj"!!
dr. prédikátor
@marlin: Ezek a g....cik már nem bajlódnak sem talicskával sem nokiás dobozzal! Zsebből zsebbe!! Úgy sokkal gyorsabb és egyszerübb!!!
O R R M Á N Y T A K A R O D J!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.