A TV2 megszüntette a terménylopást bemutató riport készítőjének munkaviszonyát, mert mint megírtuk: a riportban statisztákkal játszatták el a kukoricalopást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kinyílt a bicska a zsebemben
Egy ember ennyi kukoricát hogy tud megvédeni, mikor a hipermarketokban zárt falak között, bekamerázott helyen, 10 egyenruhás biztonsági őr mellett is van felderítetlen lopás?
Vagy ez azért van, mert a trakija legalább 25-el megy? Oscar díjat, - jó film volt! Aki a TV2-nél beengedte ezt a hihető riportot azt is átvágták? Én már láttam számtalan ilyen filmet. Csak azt úgy hívták kampány film. Kirúgták már őket?
Tonesz
A riporter nő nagy odaadással végezte munkáját. A mező őr átvágta őt.Megrendezve fényezte a saját munkáját, minden bizonnyal egész éjjel alszik, semmit nem érdekli a kukorica tábla. hiába ilyenek az emberek, tisztelet a kivételnek.
dragonita
@kinyílt a bicska a zsebemben: ari vagy :)) csak sikerült leírni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.