Átvernek mindenkit a bankok. Ön sem kivétel. Nem tájékoztatták a veszélyekről, mikor Ők pontosan tudták, hogy mik a kickázatok...

Feltöltő: pocsiadam
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pocsiadam
Az a baj, hogy a svájci frank 100 ft-ot drágult. Ezt nem a kisemberek okozták, hanem azok akik a tözsdéket is irányítják. Tudatosan eltervezett beetetésnek tűnik a dolog...
marlin
@gabrella: Kiscsillag!!
Most azt akarod elhitetni velünk, hogy arról, hogy milyen autót vegyél megkérdezted az autószerelőt, meg olyan embereket, akiknek adsz a véleményére, de arról, hogy milyen hitelt vegyél fel és milyen hitelkonstrukciót válassz nem kérdeztél meg senkit!!
Öregpubi
Nagyon tetszik, mikor jönnek azzal, hogy senki nem kényszerített felvenni a frank alapú hitelt. Ki merem jelenteni, hogy bár ilyen értelemben nem, de egyébként igen. A mi példánk: családi vállalkozás, kérünk 3-4 millió hitelt a számlavezetőtől, foglalkoztatunk 24 embert. Kérdés, a tulajdonos ingatlan helyzete? Feleségemmel közös a ház a cég. Vegyünk fel ne 3-4-et, hanem 12-t. (na itt mi hibáztunk) kamat fele(nem vicc!!!!!) sokkal gyorsabb és csak a duplája a havi törlesztés( ez sem vicc, pedig a futamidő a 10 évvel szemben 12 lett) Akkor 170 a frank, ma 240 a törlesztés 87.000-ről 151.000. Mitől is?
Ma foglalkoztatunk 10 embert, nehezen, a mi jövedelmünk minimálbér, tényleg azt tudjuk kivenni, naponta kérdezzünk egymástól, miért is csináljuk? ha még elküldünk 5 embert, akkor ugye nem kérdezi senki, hogy mi az összefüggés a hitelt felvett és nem felvett emberek között? A környezetemben ilyen vállalkozásra felvett hitelt, melyhez (nem normális döntéssel) felajánlottuk a házunkat, tömegével tudok! Sokan vádaskodtak, hogy utazás, autó, LED tv stb. Nem ez volt a jellemző!! Igen is felelősek a bankok ezért!
Január
@Öregpubi: Hibás itt a mindenkori országvezetés, PSzÁF, a bankok és még az Eu. is, hogy hagyja, hogy tagországait "idegenek" - sőt egyes pénzügyi elemzők még tippeket is adnak a kifosztásra - fosszák ki. Hiszen az Eu-nak sem jó ez, hogy egyes tagjai szegények. Anno azzal kábították az állampolgárokat, hogy lépjünk be az Eu-ba majd ilyen-olyan védelemben lesz részünk. Na, ez az ami nem igaz. Csak a piacaink voltak a fontosak a Eu általi túltermelés levezetésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.