Csaknem ötven revizor, végrehajtó, pénzügyőr és rendőr szállt meg csütörtökön egy távol-keleti árukat értékesítő bevásárló központot Budapesten - közölte az InfoRádió. A próbavásárlással induló ellenőrzést árufoglalás követte volna, ha az övtáskákból elő nem kerülnek az adótartozást fedező milliók.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
"A NAV akciójában az adózók tartozásaikat szinte teljes egészében rendezték, és néhány óra alatt csaknem nyolc millió forint folyt be az államkasszába."

Amit kormányunk a másodperc töredéke alatt el is tüntetett!
Rézangyal
Hol lehet ilyen hasitasit kapni? :) Nekem is kell!
kumming
És azonnal vagyonosodási vizsgálatra lett volna szükség, hogy honnan lett hirtelen annyi kp.
Dr.luigilongo60
@kumming: Ha komolyan elkezdenének hazánkban vagyonosodási vizsgálatokat folytatni, több százezer embert lehetne börtönbe csukni és vagyonukat elkobozni.
Ellenben nagyon jót tenne az államkasszának ez a húzás de senki ne legyen annyira naiv, hogy ez érdeke a politikai elitnek, illetve a magyar nagytőkének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.