Elsősorban az emberek problémáinak megoldásán fog fáradozni az MSZP, már amennyire lehetséges ez a kétharmados parlamenti többséggel szemben. A párt javítaná együttműködését a szakszervezetekkel és a civilekkel, adott esetben az utcai demonstrációt is választva. A pártelnök szerint radikálisabb lesz a párt kommunikációja.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
Szerintem az mszp tagjai menjenek a fenébe! Lett volna lehetőségük arra, hogy normalizálják a helyzetet, és rendet teremtsenek minden értelemben. Nem tették, akkor most mit akarnak? Sajnos az mdf, mszp, fidesz, szdsz nem az emberek érdekében tevékenykedett, csak a saját zsebüket és egyéb parazitákét tömte.
libero
A Jajongó Banda vezére szokása szerint megint siránkozik. Amellett feledékeny is, mert mintha ők és a jogelőd csapat fosztotta volna ki az országot, és juttatta a gödör mélyére...
Mesterházyyy izgágasága ellenére soha nem lesz elfogadott vezetője az elvtársak fogyatkozó csapatának. Még semmi újat nem produkált, az, hogy a papa kedvence otthon, még nem teszi őt karizmatikus vezetővé. Engem egy sivalkodó út menti szexuális szakmunkásnőre emlékeztet, aki sír ha kicsi, ha nagy, csak hogy észrevegyék: ő is ott van......

Talán ha vissza növesztené a matróz szakállát, lenne legalább egy kis KÜLSŐ karaktere.

Belül üres!
moiszikf
Ez az Attila gyerek megint mondott egy nagy igazságot. Más kérdés,hogy ezt a XV. századi őseinek kellett volna megtenni,amikor ide ette a fene,az első Fuggert.
kiscserkész
Ezt jól látja meseházi, és mi 45 óta tapasztaljuk.

Ez a meseházi olyan mint a nap. Minden nap fel kell, és betündöklik a földet!!! Valaki adagolhatna már neki az ebólából.
szaboria1
@libero: Az ország már 1990-től az MDF idején lett kiárusítva igazán . Akkor lettek a termelőüzemek zöme eladva csak utána kell nézni a Fidesz meg a meglévő mezőgazdaságra épülő 12 állami gazdaságot tüntette el. Meg még a sok apróság, ezüsthajó, Kaja Ibrahim,stb. A szociknak inkább egy gazdasági válság jutott amit nem igazán tudtak kezelni mert nem volt semmi tartaléka sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.