Jurtában él egy család a göcseji dombok között. A négygyermekes házaspár három hónapja költözött a völgybe, s az önellátáshoz vezető útra lépett. Azt vallják, így jobb világot teremtenek.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
A leendő Orbáni "Jurta-program" ?
Ami a jelenlegi panelprogramot felváltja ? :-))
(Nem kell gázár+fűtéstámogatás.):-)
szaboria1
@Feraj49: Tévedsz Anitának is kicsi gyerekei voltak. a 2 lánya is azt nyilatkozta jobban tudják értékelni az életet mert tudják milyen az amikor mindent maguk csináltak.
szaboria1
@másvirág: Nem is erőltették meg magukat nagyon úgy néz ki csak 2500.-ft/hó lesz a támogatás legalább is az önkormányzatok szerint. Mivel a drága kormányunk meghatározta a minimumot az önkormányzatoknak azok eszerint cselekszenek.
kiscserkész
Fülke után megjött a jurta fáradalom (forradalom).
Feraj49
@palika: Én még nem voltam jurtában,és nem is vitatom,hogy nincs igazatok @szaboria1: -el együtt.Nekem kissé "furcsa" egy esetleges őszkomfortos házból kiköltözni,.még ha négyhektáros is a birtok.@csikknorisz: -nak igaza van szerintem is ez tanya,amiből az Alföldön még sok van,és a legtöbb eladó.A nyáron voltunk arra a nejemmel.Legalább sík vidék.Egyébként a világ elől elbújni nem lehet,és teljesen önellátó úgy sem tud lenni senki.Vegetálni lehet hónapokig,esetleg évekig.
szaboria1
@Feraj49: Pedig mi meg tettük a telkünk a Dunakanyarban a hegytetején volt víz villany még úgy tudom most sincs. 1994-től - 2002-ig márciustól novemberig ott voltunk elég jól feltaláltuk mi is magunkat. A tetőre fekete slagot tekertünk így volt meleg víz is. Rengeteg trükköt meglehet tanulni ahhoz hogy a szabadban éljünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok