2011. szeptember 16-án bejelentésre kerültek a 2012. évi költségvetés irányvonalai, melyekről azóta folyamatosan tárgyal a Parlament, és beszél az egész ország. 2011. szeptember 27-én Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter és Orbán Viktor miniszterelnök újabb meghallgatáson fejti ki a korábban már beharangozott csomag újabb és újabb kidolgozott részleteit. Mi most a magánszemélyeket érintő változásokat vegyük sorra.

Forrás: csaladinet.hu
Feltöltő: SzabolcsNet
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter bejelentése alapján 2012-től megtartanák a jelenleg csak igen szűk kört érintő 5% és 18% Áfa-kulcsokat, azonban a jelenlegi 25%-os Áfa-kulcsot 27%-ra emelnék, ezzel is további terheket róva az amúgy is megnyirbált dolgozói jövedelmekre (hiszen nettó bérünkből kell fizetnünk a rezsit, a konyhát, stb. stb. stb.). Ily módon az EU-ban Magyarország kerül vezető pozícióba a legmagasabb alkalmazott Áfa-kulcsot figyelembe véve, hiszen itt úgyis olyan nagy jólét van….
Családbarát ez a kormány ?
Orbán örül az öreg magyarnak ?
Dr.luigilongo60
Hányszor kell még elmondanom, hogy nálunk nincs megszorítás?
Irgum-burgum rókaprém, más is hülye nem csak Én!!!
A megszorítás az lesz majd ,mikor Viktor tökeit szorongatják.
Na az valódi megszorítás!
Dr. Felipe
@nyanya001: Orbán örül az öreg magyarnak, ennél jobban már csak a halott magyarnak örül.
Dr. Felipe
@luigilongo60: Nem lesz megszorítás. Erre mondaná az öreg bakter mikor levágja mindkét lábát a vonat. Hát a faszom nem kéne?
feketeözvegy
Szoruljon beléjük a szar, és kapjanak bélcsavarodást...........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.