Komoly pártok és képviselők nem foglalkoznak pletykafészek-információkkal - ezt válaszolta Orbán Viktor Novák Elődnek, miután a jobbikos képviselő arról kérdezte a miniszterelnököt, miért mondta 2006-ban diplomatáknak egy WikiLeaks-távirat szerint, hogy ne arra figyeljenek, amit a kampányban mond. Orbán kijelentette: nem hagyja magát provokálni, és szerinte Novák Előd lázít.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pepita Ofélia
Komoly párt. Vajh kire vagy mire gondolhatott?
marlin2
A NYOM ORR BÁN PEDIG HAZUDIK!!

"Reggel, délben, meg éjjszaka"
zsolti
az a baj mással se nagyon foglalkozik.
coyote3
Pedig kéne vekker, mert "odaát" komolyan veszik, amit mondtál....
Dr.luigilongo60
Hú ha Fletóról írna a WikiLeaks valami jó szaftosat, azonnal a keblére borulnának a fitymáreszes eltársak és jó meleg 5 ezres nyelvcsapásokkal adnának nyomatékot szeretetüknek.
Rodeo36
először: ez az "Ön"-özés olyan infantilisan hülyén néz ki a parlamenti össznépi homokozóban ahol a kislapátért meg a kisvödörért veszekszenek a gyerekek és mikor az egyik el tud szaladni vele akkor ordítoznak hogyan lesz így homokvár...soha de ez nem érdekes lényeg az: "Ön" a zorbány egy süket fasz ott vihorászik a semjénelvtárssalamagyarfőorvvadásszal és a csicsinvara nevű jogügyi tanácsadóvak aki kioktatta hogyan lehet kibaszni mindenkivel...most ez megy kibaszás a kúrva anyját a zorbánynak alcsútbasznádról kis parasztsurmó szaros gatyában és állandóan lila nyakkendőben az meg a gyászhuszárok színe hahahahahaha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.