Megütötte Tyirityán Zsolt, a Betyársereg nevű csoport vezetője egy szombati gyulai rendezvényen Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselőt - erősítette meg az MTI megkeresésére a hétfő este már több hírportálon is megjelent információt az ellenzéki politikus. Novák Előd hozzátette: ő ugyan nem tesz feljelentést, de az üggyel már a Jobbik elnöksége is foglalkozott.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Betyársereg= börtöntőtelekékek gyülekezetével. Mindenkit rászabadítanak a jobbikra hogy provokálásból politikai hasznot húzzanak az elmúlt huszonegy év szereplői. De lesz ez még így sem!!!!
apacuka
@luigilongo60: Pedig jó fej ez az Előd gyerek.Reggel vagy amikor lesz rá időd,ballagj el az újságoshoz és kérj 1 Barikád magazin-t.Remek lap.Van 1 állandó rovata,a címe 1 LMP-s képzeletbeli naplója.Ajánlom figyelmedbe.Azt a Novák Előd írja.Ja,elfelejtettem: ez 1 hetilap,csütörtökönként jelenik meg.390 Ft az ára.
Dr.luigilongo60
@apacuka: Oszték ki nem szarja le a Barikádodat.
Ez az Elődke meg egy hibbant kis cserépedény, aki csak dobolni meg visítozni képes, a munka az nagyon büdös neki, igaz nem is ismeri közelről.
apacuka
@luigilongo60:Mutass 1 politikust (főleg a maszopból)aki valaha is dolgozott 1 percet az életében.Kétkezi munkára gondolok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.