Írásbeli kérdéssel fordult a belügyminiszterhez kedden Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési képviselője. A kormánypárti politikus, aki az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke, arra vár választ, hogy "kik adtak parancsot 2006 őszén békés és védtelen állampolgárok megtámadására"?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@benhur: Meg kellene nézi máshol is bevetik a rendőrséget és sokkal keményebben lépnek közbe még sem csinálnak abba az országba ekkora felhajtást.
Észre kellene már venni ezek az ügyek csak félre vezetés miatt vannak napirenden.
Játszunk el a gondolattal. Az ügyészség súgott nem fog megállni a Sukorói ügy okt.3-án ezért gyorsan egy 6 hónapja kész anyagot dobtak be. A heti válasz újságíró nője is kételkedik az anyagban mert vannak olyan dolgok amire Balsai nem reagált.
senkifia68
@luigilongo60: El kellene olvasni a Balsai-jelentést!!!
Talán érdekes lehet számodra, hogy a gumilövedéket csak jóval az események után rendszeresítették a rendőrségnél! Gyakorlatilag nem lehetett volna alkalmazni!!!
Az, hogy a randalírozókat szétverték még úgy ahogy megérthető, hiszen valóban azzal a város biztonságát védték!!! De a történet 2006 október 23-án nem erről szólt!!
Baranyai rendőr ismerősöm, elmondása szerint azért jelentkezett akkor a szolgálatra, hogy azt a piszkos fideszes csőcseléket szarrá vehesse, aki a TV székházat "megostromolta".
A Balsai-jelentés nem azokat vizsgálja akik randalíroztak, és ezt a jelentés ki is emeli, hanem azokat az eseteket, amikor a rendőrök válogatás nélkül vertek civileket, turistákat, öregeket, nőket, gyerekeket!
senkifia68
@szaboria1: Ajánlom neked is, hogy mielőtt véleményt nyilvánítasz és észnélkül védsz mindent olvasd el azt a kurva 143 oldalt és utána hivatkozz másra!!!!
senkifia68
@benhur: Látod ez itt a bibi!!! A rendőrfőnök állítja, hogy a kiképzésen személyesen magyarázta el mindenkinek hogy a fegyverrel miként kell bánni. Érdekes módon azt sem tudják megmondani, hogy kinek osztottak ki ilyen fegyvereket, a rendőri vezetők pedig folyamatosan hazudtak, vagy hallgattak a kihallgatások során.
A jelentés kiemeli, hogy az Andrássy úti oszlatásért felelős parancsnokot azért váltották le, mert figyelmeztette a felsőbb rendőri vezetést, hogy a randalírozó csőcseléket RÁTOLJÁK A FIDESZ ASZTORIÁNÁL FOLYÓ GYŰLÉSÉRE!!! Az illető elmondása szerint még csak nem is közölték vele, hogy leváltották, erre csak abból következtetett, hogy a jelentését követően már nem kapott utasítást és az alegység irányítását másra bízták!
marlin2
@senkifia68: A Balsoj-jelentésen kívül (mert az annyit ér mint aki írta) van valamilyen - szavahihető ember - által jegyzett dokumentum azokra a csacsiságokra, amikkel érvelni próbálsz??
senkifia68
@marlin2: (+-)
Persze, hogy van! A Gyurcsány Fletó!! Meg a Görény Péter!
Várom a pillanatot amikor kopasz Petya a 2006-os "rendcsinálásért" kapott kézfogásért (és némi zsozsójért) cserébe felnyomja Kurmányt, hogy mentse a saját írháját, tanúvédelmileg!
:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.