A Fidesz pécsi csoportja vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a helyi önkormányzatnál a tisztviselők 2002 és 2009 közötti jutalmazásával kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
@luigilongo60: Tételesen megcáfolta a felelősségre vonás elől menekülő faszfej összevissza hazudozását, terelését közlő komcsi újságcikkel? Komolya mondom te nagyon beteg ember vagy!
@prédikátor: A radiátornak több esze van mint neked!!! Te tulajdonképpen azon kívül, hogy kurvára útálsz mindent amiben az F után i következik van agy működésed, vagy csak a vegetatív idegrendszer késztet pavlovi reflexekkel írásra?

@szaboria1: Nem Ria, nem csak nevet változtattam annál több kellett!!!! De azért nem fogok beállni a vonyító kórusba, hogy élvezhessem milyen népszerű dolog utálni bármit ami a hatalomhoz köthető... mert a politika ugye arról szól!!!
marlin2
@senkifia68: Talán meg kellene nézed a város elfogadott költségvetési beszámolóit, és utánna gyorsan revidiálni a csacsiságaidat!!
szaboria1
@senkifia68: Próbálj meg emlékezni mit írtam a választások előtt Orbánnal kapcsolatosan. Azt is sajnálom,hogy a választások után a civil mozgalomról sem tudunk többet csak ha a honlapjukat nézzük meg mert a média meg sem kérdezi őket.
Dr. Akula
@senkifia68: nem kell másokra köpködni! A tények tények, és bizony makacs dolgok! Ez a komcsizás meg már nagyon uncsi, főleg egy komcsipárt fantól. éjjen Rákosi Viki!
dr. prédikátor
@senkifia68: te szerencsétlen nyomoronc! Megvan az okom hogy utáljam a hőn szeretett vezíredet ,és mindent ami fütyesz.Nekem nincs mit köszönni a cigus fecalicusnak!De te benyalhatsz neki csontig,úgy mint ahogy eddig is tetted.Azt hiszed ha nevet változtatsz akkor külömb leszel ? ugyanolyan senki maradsz mint voltál!!!!!
libero
Tetszett a már menesztett néhai főjegyzőnő nyilatkozata, miszerint ő megdolgozott a néhány plusz tízmilliós jutalomért. Piszkálódásnak tartja hogy foglalkoznak a millióival, ezért a maga részéről az ügyet lezárja. (Mert fő a rend!)

Gondolom, a fizetését nem a munkájáért kapta...

Mert ha elgondolom, ő egy fajsúlyos egyéniség a képességeiben is. Most például a megyei munkavédelem szakmai irányítója, amúgy a hozzávaló képesítések teljes hiányában végzi ezen észosztó tevékenységét. Nyilván azon univerzális elvtársak közé tartozik, akik minden poszton zseniálisan teljesítenek.

Gondolom főjegyzőként is (mint az önkormányzat törvény szerinti működésének fő felelőse) csodálatos teljesítményt nyújtott, jár neki a néhány tucatnyi takarító nő éves fizetésével egyenlő prémium, bár kissé elgondolkodtat, hogy egymást érik az elmarasztaló ítéletek a pécsi Önkormányzattal szemben, olyan ügyekben, melyek abban az időben keletkeztek, amikor még ő volt ott a törvényesség őre.

Hát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.