A pénzvilág után a mezőgazdaságot is újra kell szabályozni, hiszen egy piac szabályok nélkül nem piac többé - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) megnyitóján szerdán Budapesten.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
És, ha nekem nem hinnél Vitya,, akkor gondolj arra a népre, akinek a főnökével megpróbálsz haverkodni : nevezetesen az orosz népre, akiknek van egy nagyon szép kifejezése : magyarul írom, hogy fel tudd fogni: " Haza Anyácska " Ez nem csak náluk szent valami, de legalább annyira nálunk is!Ha arra jársz, ne felejts elmenni a Mamajev kurgánra!!! Ott majd láthatsz, amit látni illik Ezt tanuld meg egyszer és mindenkorra!!!!
Január
@Pepita Ofélia: Igen az, itt is sokan élnek ebből.....
dr. prédikátor
@silber13: Leirom neki fonetikusan oroszul is: Maty Radnaja.Hátha felfogja ,

Cigus fecalicus én meg azt kérdezem tőled hogy az milyen ember? aki a saját népét dönti nyomorba ??Kirabolja ,meglopja?Mert te mindezt megtetted a "népeddel"!!

O R B Á N Y !!!!! T A K A R O D J!!!!!!
Dr. Akula
@prédikátor: ő vajon hogyé adta? Mert az azért irányadó a nemzetközi anyapiacon:(((
dr. prédikátor
@Dr. Akula: Gondulom ingyééé.Hogy szakadt vón bele a feje!!!!!Vagy lett vón szecskavágó!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.