Szombaton délután két órától a Kossuth téren tüntettek a szakszervezetek, a tér majdnem megtelt, a rendőrség becslése szerint tízezren tiltakoztak az új adórendszer és a készülő új Munka törvénykönyve ellen. A tüntetők narancsleves dobozokból építenek piramist, a szakszervezeti vezetők mellett felszólalt Dopeman is, aki azt mondta, több híres emert is felkért, hogy mondjon beszédet, de egyikük sem jött el, mert félnek. A tömegben feltűnt Gyurcsány Ferenc is, aki az [origo]-nak azt mondta, nem tudja, meddig lesz még az MSZP tagja. Videók.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@luigilongo60: Majd ha nemsokára eljön az, az idő, mert más alternatíva már nincs már mindent kimerített az elmúlt huszonegy év, akkor szólok, ere gondoltam.

Amúgy nem tudom körülírni neked úgysem érted ahhoz önálló gondolkodásra lenne szükséged.
keresztapa
@benhur: Van akinek a sarló, és a kalapács,,jelenti a magyar érzületet, csúcson a az ötágú vörös színben tündöklő csillaggal.
kiscserkész
@keresztapa: Most már értem, hogy miért nem érti!!! LUGO.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.