A Bajnai-kormány volt pénzügyminiszterét tanúként hallgatják meg a sukorói vagyonjogi perben. Oszkó Péter még miniszterként indított vizsgálatot a sukorói telekügyben 2009 őszén.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@luigilongo60: Tanukból lesznek a gyanusítottak... igaz-e hosszúlajos?
Dr. Akula
@Levendula: nemsokára kiderül, ha a vajdát is beidézik.
bra048
@mindenlében: Az olajfa szövetségnek -mégha hivatalosan egyenlőre nem is létezik-
van jövője. Ezt minden gondolkodó ember tudja, aki nem fidesz-szemüvegen néz ......
Persze lehet, hogy nem így fogják hívni. Ennek a motorja mindenképpen a "Szolidaritás"
lesz, később Kónya Péterből még jelentős politikus válhat. A gesztusai jó politikusra utalnak és az esze is a helyén. Csak el ne bízza magát, a többi jön magától...
mindenlében
@bra048: egyetértek, nagyon hiányzik már egy normális társaság, akikben hihetünk, értenek valamihez, főleg a tisztességes és emberséges politizáláshoz. Úgy Kónya Péter, vagy Árok Kornél alkalmasnak tűnik, szakmai lag meg az eddigi legjobb Bajnai és Oszkó páros.
A kérdés az, hogy ezek az újságok mi alapján gyártják a híreket?
silber13
@Dr.Akula : beidézték és be is fogják idézni! Ez a Felcsút, gumicsizmás elmebajnoka országot, ahol született, útálja az ott majd tanyasi, amde "profi" ügyvédek, ügyészek hadával védi majd önmagát, és a végén majd kimondja a nagy büdös igazságot : " és akkor jónapot! " Van egy meglátásom : ez a féreg útálja azt az országot, ahol született, gyűlöli az ország népét, csak egy valami kell neki: néhány gerinctelen imádja őt, imádja minden megnyilvánulását, elmebeteg kinyilvánítását, és teli pofával lehessen ordítania: " EGO SUM VIKTOR, FLAGELLUM DEI!!!!!" Ez ettől szánalmasan messze van.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.