A vasárnapi soproni időközi önkormányzati választás eredménye azt bizonyítja, hogy a szocialista párt a Fidesz egyetlen alternatívája a városban - mondta hétfő délelőtti sajtótájékoztatóján Kalmár István, az MSZP helyi elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kumming
@ria677: Nyernek, nyeregetnek, de azért érdemes arra is figyelni, hogy csak a választók negyede megy el szavazni általában. Tudván hogy a fidesz fanok szinte 100%-ban megjelennek, ez tényleg intő jel lehet nekik. Mert akik most nem mennek el, azok nem is fidesz szavazók. Mi lesz, ha majd a mostani elmaradók is elmennek, mert úgy látják majd, hogy most már menni kell? Az bizony katasztrófa lesz a vezírnek.
nyanya001
Elbizakodottságra egyiknek sincs oka !
Sem, a fidesznek sem az mszp - nek !
marlin2
@nyanya001: Mert a Fidesz (alternatíví hiányában) még sok erős figyelmeztetést fog kapni!!
nmaria
Ez inkább azt bizonyítja, mennyire nagy a szavazási kedv, mennyire érdekli az embereket, hogy éppen ki kerül a húsos fazék közelébe, mikor ők olyan távol vannak tőle.
Dr. Felipe
Nem volt tétje a választásnak ezért mentek el kevesen szavazni de 2014 ben már nagy lesz a tét mert a bőrünkre megy a játék. Tudják ezt a szarháziak is ezért kotornak, könyörögnek a határon túli szavazatokért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.