Twitter-bejegyzése szerint Deutsch Tamás nagyszerű színésznek tartja Dörner Györgyöt, de politikai álláspontjával nem ért egyet. A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint ugyanakkor a politikai nézet nem befolyásolja egy művész megítélését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Hát bizony nagy a baj. Egy színház élén immár nem elvtárs osztja a lapot!
Lehet, hogy néhány elvtárs, akiket senki sem ismert adott színházi berkekben, csak a fizetési listán szerepelt a nevük (valahol az elsők között) most elveszíti a havi százezreit, de gondolom sok könnyet nem ejtenek értük.
Dr. Felipe
Tompika! Tedd bele a valagadat a belga rendszámú sportkocsidba és húzz vissza Brüsszelbe. Dörner ügyben neked nem osztottak lapot, majd az elszámoltatás során a beléptetőrendszer ügyben énekeljél. Teljes vagyonelkobzás lesz úgyhogy jól használd ki az időt ami még hátra van.
Dr.luigilongo60
@libero: Egy baj van csak, hogy kizárólag a megnevezés változott, tehát nem Elvtárs, csak egy ideológiai vadbarom kezébe került a színház.
Hogy minek is hívjuk, az tök mindegy, szerintem csak egy nyalonc, amilyenek bőven voltak az "elvtársi" időszakban is.
marlin2
Szarházi kommunisták??
Ezek ugye csak a Deutsch(exFűr, a Kövér, meg az Orbán felmenői lehetnek!!
Szarember az aki a saját családját mocskolja!!
Dr. Felipe
@marlin2: Így igaz. Ezeknél nagyobb bolsevikok már nem is léteznek még Fehéroroszországban sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.