A rövidesen a parlament elé kerülő köznevelési törvénytervezet a néhai kultuszminiszter, Klebelsberg Kunó elképzeléseit követi, amikor a mai korban is lehetőséget lát valamilyen új embereszmény kinevelésére. De vajon lehetséges-e a 21. század elején átnevelni egy társadalmat?

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: marlin2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
"Ma is napirenden van egy „szófukar”, ám „tett-centrikus” embereszmény körvonalazása, amelynek egyik elsőszámú példája maga a miniszterelnök."

turidani kommentje!!
"Hmmm. Súlyos kijelentés ez egy olyan kormányfővel kapcsolatban, aki tudvalevőleg életében egy percet sem dolgozott, és az egész eddigi életének összes tevékenysége csupán olyan nyilatkozatokból állt, melyeket még a saját véleménye szerint sem szabad komolyan venni.
A Fidesz oktatáspolitikáját pedig nem igazán lehet Klébelsberggel egy napon emlegetni.
Klébelsberg ugyanis - a Fidesszel ellentétben - nem spórolni próbált az oktatáson, hanem épp ellenkezőleg: az oktatásra fordított költségvetési hányad jelentős növelésére törekedett"!!

Szerintem a fenti kommentbe "minden benne van", még a Fidesznek az a titkolt szándéka is, amit röviden úgy lehet megfogalmazni, hogy - vissza a kőbaltához!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.