Október 23-ához (s tulajdonképpen az összes nagy nemzeti ünnephez) az utóbbi időszak alapvetően két érzelem kapcsolódik: el kell menekülni Budapestről, de lehetőség szerint a lángoló autók miatt nézni kell a HírTV-t. A külső szemlélő számára legmélyebb szakmai színvonalon tevékenykedő rendőrség képtelen arra, hogy megakadályozza a rendbontást, a miniszterelnök provokál, a kurucok meg ugranak. Egy-két jobban sikerült balhé képei bejárják a világot (el kell ismerni, a tank beindítása történelmi esemény volt), külföldön meg rajtunk röhögnek (már a szlovákok is), hogy mennyire elkúrtuk.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: vsop
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Koronix
ez jutott eszembe: vérszagra gyűl az éji vad / te tetted ezt, király!
Zwei
... tuti, hogy előre "leszervezett" balhék lesznek!
zsolti
Zwei, ennyire nem bízol a magyar leleményességben? :) annyi ráérő panelproli van ebben a városban, unatkoznak egész nap, nem is kell szervezni, csak bemondani, hogy "gyurcsány beszédetmond".
Zwei
... én a "leszervezett" alatt, a "megtervezett" balhékat értem, melyek mások lejáratására lettek megrendelve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.