A következő évet illetően a tisztességes magyar polgári társadalom több tortúrára számíthat, mint bármikor a megelőző évtizedek során, beleértve a kádári vészkorszak sötét esztendeit is. Ne legyenek illúzióink: olyan sarcoltatás veszi kezdetét 2012-ben, amilyenre még a rémes emlékű Gyurcsány-Bajnai-Veres triumvirátus sem vetemedett korábban. További részletek: http://kuruc.info/r/7/88593/#ixzz1epj8P3u6

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
A sarcoltatás még nem is volna gond, ha csak rövid ideig tartana. De így, hogy nem látni a végét, évtizedek óta "már csak egy kicsit kell kibírni" meg "válság miatt" hazugságokkal igazolják a faszságaikat, csoda-e, ha a jónépnek teli van a töke az "elittel"? A németeknek is volt annak idején ún. tornacipős időszakuk, de az nem végtelenített, önmagát újra és újra lejátszó műsor volt, hanem Európa vezető gazdasága lettek. Mi meg az alagút közepén ácsorgunk, néha elindulunk egyik irányba, aztán a másik irányba, még csak a kijáratot sem pillanthatjuk meg. Hála az "elitnek".
sasi1115
Ennél sokkal jobb cikk az útadóról és a hitvány fideszesek cinikus országmentéséről (magyarpusztításáról)..
totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/11/25/kotelezo_utdij_minden_autora_na_sokaknak_ez_lesz_a_veg/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.