A japán siphon kávézás, más néven vákuumkávézás, egy elegáns és látványos módszer, amelyet a 19. században találtak ki, és az 1920-as évek Japánjában vált igazán népszerűvé. Ezt a technikát gyakran azok választják, akik szeretik a kávékészítés rituális jellegét és az ízek tisztaságát. A siphon módszer nemcsak a kávé ízére gyakorol mély hatást, hanem a kávézás élményére is.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.