Szerintük a múzeum alapfeladata a közös múltunk értékeinek védelme.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@rücsü41: A fő-izgató,meg dugjon a kulcslyukkal!De ne gumival,mert úgy nem nemzethys!
rücsü41
A múlt század 70-es éveiben a TRVVV-nél dolgoztam, ahol egy VJ nevű igazgató dolgozott.Akkoriban ő is kiadott egy igazgatói utasítást az egészséges munkatársi kapcsolatokról, ami a férfi és a női dolgozók között kialakult barátibb kapcsolatokat tiltotta volna meg. Amikor kijött az igazgatói utasítás mi egy jót nevettünk az egészen, mert azt mondtuk hogy a mi kapcsolataink a női dolgozókkal teljesen egészségesek, és megjegyeztük , hogy az igazgató elvtársnak elmentek otthonról, mert egy ilyen igazgatói utasítás nem növeli az igazgató tekintélyét!Ez a mostani kormány szintű eligazítás sem növeli a vezetők tekintélyét!
rücsü41
Menczer Tamás olyan figyelmes, hogy észre vette, hogy van különbség a felesége és Magyar Péter között.Én aki nem ismerem sem Menczer feleségét sem Magyar Pétert látatlanban is ki jelentem , hogy tényleg van különbség a két ember között már a test felépítésében is. Egy szóval Menczer nem tett valami nagy felfedezést amikor észrevette a különbséget az asszonya és MP között!Lehet hogy szemfülessége,nagyszerű megfigyelő képessége miatt lett ez a pali szóvivő!
Horizont
Nincs is Közlekedési Múzeum igazán. Kőbányán ki van írva egy épületre, hogy : Itt kap új otthont a Közlekedési Múzeum megújuló gyűjteménye.
csak úgy....
ezt eddíg csak a shikari féle fidesz hívek nem tudták, akiknek 2 annyuk volt! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.