A Gépnarancs értesülései szerint az ügyészség nyomozást indított Dopeman Bazmeg című dala miatt.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Ilyen röhejes vádakat még maga Rákosi Elvtárs se tudott volna kitalálni a rendszer vélt ellenségeinek a kiiktatására, habár erre neki is megvoltak a zemberei, akik elvégezték helyette a piszkos munkát.
A történelem ismétli önmagát.
Atha
Szeretem és tisztelem nemzeti jelképeinket épp ezért nem teszem le mondjuk a trikolór kokárdát egy vödör szar mellé.
Mert mondhatjuk hogy az csak egy vödör szar a másik meg a kokárda és én semmilyen összefüggést nem vélelmezek a két dolog között, de ha egymás mellé teszem a kettőt az mégiscsak méltatlan.
A nemzeti jelképek méltatlan környezetbe való feltüntetéséről vagy megjelenítéséről is változtak a jogszabályok és a jogalkotó szándéka tisztán feltérképezhető és elég egyértelmű.
Ez alapján bármennyire is lemínuszoltok most, de az adott műalkotás valóban sértheti egyesek érzékenységét. Ha ez megáll, a léc rezeg.

Mondom ezt attól teljesen függetlenül hogy nálam ez cipőkanállal és vazelinnel átmegy-é a bizottságon vagy sem.
Mindenesetre ha ezért elmeszelik Dopemant, tuti mártírt csinálnak belőle.
Atha
...ja, ha valaki érzékenységét esetleg sérti az Észak-Koreában készült avatarom, jelentem nemsokára lesz helyette csodálatos brand-new kínai, mert decemberben oda megyek!
:-)
lényeglátó
A népszerűsége, jellemző rá, és közönségére! Bunkó vagyok, vállalom, kikiabálom, de legalább ártatlan, szemben az országházi bunkókkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.