Egy hónap alatt be is lehet fejezni az IMF-fel folytatott tárgyalásokat, "ha mindenki felkészült és nem hepciáskodik" - véli Róna Péter közgazdász, aki tanácsadóként végigkövette a Valutaalappal folytatott 2008-as magyar tárgyalásokat. Szerinte az IMF "rendkívül rugalmas és jóindulatú volt", csak az Európai Unió "keménykedett". A Washingtonban majd Londonban befektetési bankárként és jogászként dolgozó, jelenleg Oxfordban élő közgazdász úgy látja, a devizahitelek magyarországi elterjedése "a bankok, a pénzügyi felügyelet és a nemzeti bank teljes erkölcsi, szakmai és szellemi bukásával egyenértékű". A probléma megoldására azt javasolja, hogy a bankok az "önkényesen megemelt kezelési költségek" értékét adják vissza a hiteleseknek.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@nyanya001: - akkor most mi van????!!!!
anka
@nyanya001: - jaaaaa nem arra gondoltam....:)))
- lenne vér a f...ban vissza emlékezne és lemondana....
gergely
Vikit max. külföldről buktathatják.Vagy itthon forradalommal
szaboria1
@nyanya001: Nem tudtad azok az idők már rég kiesett az emlékezetéből. Már amit a 2010 választások előtt mondott arra sem emlékszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.