Szimbolikus lépésnek szánják tiltakozásukat azok a civil szervezetek, amelyek petíciót juttatnak el hétfőn Orbán Viktor miniszterelnökhöz. Ebben az "abortuszpénz" KDNP által javasolt átcsoportosítása ellen emelik fel szavukat, és arra kérik a kormányfőt, tegyen meg mindent a pénz átcsoportosításának megakadályozásáért.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Mi az hogy, elveszik a pénzt az abortusztól? Majd akkor tegyenek ez ügyben valamit a gyerekgyártásra felszólító okostojások ha minden gyerek normális életet élhet,nem szenvednek a nincstelenségben.
De a nagy fizetésükből még a KDNP kéviselői nem ajánlották fel a gyerekek javára legalább havonta a felét!?
Levendula
@gabrella: Hátha még az derülne ki, hogy a honatyáink közül hánynak a nője volt abortuszon? :)
yazo64
Jöhetnek a sarlatánok a kötőtűs módszerrel?:S:(
varirmag
Üzenem a jog (?)védőknek hogy életmentő műtétekre sincs pénz !
A felelőtlenül kefélők, akik sajnálnak néhány száz forintot a védekezésre azok meg fizessenek.
darwin
@varirmag: Az a baj,hogy nem fizetnek.Ezek a felelőtlenül kefélők,ha drága az abortusz,inkább megszülik. azután 18 évig felveszik a retardált gyerek után a családi pótlékot,a nevelési segélyt,az ingyen könyvet,az ingyen menzát,sőt most már közösségi házakban ingyen moshatnak a zérinthetetlenek,ingyen mosóporral amit te meg én fizetek,.......folytatva:felnő egy olyan gyerek, aki semmire nem jó, mert se tanulni,se dolgozni nem szeret,nem tud, akit soha senki nem szeretett,csak hasznot húztak belőle szemét emberek.
Kivétel az 1000 abortuszból 2 amelyiknek nem ez a sorsa.Ez az álszent párt csak menjen vadászni arra a néhány hiúzra amit ki akarnak lőni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.