Dobrev Klára, Donáth Anna, Le Marietta és Toroczkai László vitázik a Kongresszusi Központban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ez varhato volt, se dojcs se magyar nem kiallni egy oszinte vitara
simmering73
Ahogy Orbán sem vesz részt semmilyen vitán, csak saját közönsége előtt mer megjelenni, nem áll igazi kérdések, ellenvetések és kritikák elé, úgy Deutsch, és az 1998-as Orbánként kampányoló Magyar sem képes vitára, párbeszédre, érvelésre. Képtelenek másokat eltűrni.

Ezért a vita két abszolút vesztesét a kezdés előtt ki lehetett hirdetni Deutsch és Magyar személyében, mert aki nem áll ki egy vitára, az önmagát nyilvánította alkalmatlannak. Ez a választók semmibe vétele, megvetése, becsapása, önmaguk és hitelességük lenullázása.

Mindkét hivatkozás lapos és nevetséges. Deutsch azért bújt el, mert a Fidesz 1.0 szerint a Partizán „dollármédia”. Magyar indoklása ennél is nevetségesebb: a köztévé után vitatkozik máshol, mintha ez számítana. Fogadunk, hogy Magyar „Fidesz 2.0” Péter oda sem megy el.
nepszava.us/a-ket-fidesz-maradt-tavol-a-vitatol/
Yoda69
@simmering73: ha koztevebe se megy el Magyar, akkor azzal nagyot fog utni a sajat nepszerusegen, mert azok akik az ellenzektol mentek at hozza, elvarjak az oszinte vitat tobbsegukben.
Dojcs eseteben nem sokat szamit, ha nem megy el mert az 1 bites fideSS birkak nem kivancsiak a vitara, nekik jo minden ugy ahogy a fuhrer megmondja nekik.
csak úgy....
@Yoda69: már több mint 14 éve a flösleges ellenzéki viták és okoskodások országa lett magyarország ,ennek pedíg az a következménye ,hogy még mindíg a lopós dagi a góré!
miért álljon le magyar vitázni pld. a torockaival ?
magyar jobban teszi,hogy járja az országot és naponta több ezer embert gyöz meg arról, amit ök is tudnak csak nem merik kimondani!
vita kell a magyaroknak vagy végre valami pozitív változás ? - azt meg csak tettekkel lehet elérni és nem pofázással!
Yoda69
@csak úgy...: Ez igaz. De azert nem szeretnek vodorbol csoborbe esni. Ez nekem most eleg dupla vagy semmi jateknak tunik. Full supportot adunk Magyarnak es majd meglatjuk mi lesz? Azert jo lenne latni hogy sarkalatos kerdesekben mi a velemenye, es pont erre jo a vita. Az egyertelmu hogy nem torockaival kell vitaznia, de egy dobrev-dojcs-magyar vita erdekes es fontos lenne szamomra, mielott behuzom az X-et.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.