Eltérően módosítaná a parlament emberi jogi bizottsága és a fideszes Turi-Kovács Béla az új egyházügyi törvényjavaslatnak azt a pontját, amely legalább százéves nemzetközi működéshez kötné az egyházzá nyilvánítást. A bizottság módosító indítványa húszéves magyarországi tevékenységet is elfogadna, míg a kormánypárti képviselő tizenöt év hazai működést is elegendőnek tartana.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Akula
@Állami gondozott: hogy őszinte legyek, nem érdekel! Én ( és mások is) tudják, hogy mit mondott. Tüntessék el, lelkük rajta! Az a sötét! Attól még mondta, amit mondott!! Gerinctelen jószág!
Csizmás Kond
Ha már ekkora felelősséget vállal valaki, akkor lehetne valamivel több tudása az érintett témához mint ennek a Turinak.
Az unitárius egyház csakis azért jött létre, mert János Zsigmond királyunk csak úgy tudott pénzhez jutni, hogy ő nyalt...és a királyi évei alatt vagy hétszer cselekedte, hogy hitet cserélt.
Szerintem helyes volt a 100 év várakozás, mert egy pár évig bármelyik szekta kibírja, és utána már késő gondolkodni.
Állami gondozott
Ülj le fiam, egyes!
Itt a fidesz hatalmának a bemutatása a lényeg, a hívők le vannak sza@v@ vastagon a hitetlenek által!
"Térdre csuhások..."
Dr. Akula
@Állami gondozott: asztat is monta a Pajja főnöke, amikor az egyház vagyonról volt szó, annó, még az MDF időkben: " ha pénz kell a papoknak, menjenek dolgozni!" Érdekes módon ez a kis beszólás eltűnt a netről!!! Néhány éve még fent volt, most kerestem, és eltűnt!!
Állami gondozott
Ezért kell havonta mentést csinálni a linkekről és persze azok tartalmáról.
Persze ha időd, kedved van hozzá.
Elvben ismerem, de nem érdekel.
Ezek a ganék azt is letagadnák amit kettő perccel azelőtt hazudtak:(
Dr. Akula
@Állami gondozott: hogy őszinte legyek, nem érdekel! Én ( és mások is) tudják, hogy mit mondott. Tüntessék el, lelkük rajta! Az a sötét! Attól még mondta, amit mondott!! Gerinctelen jószág!
marlin2
@Dr. Akula:
És a bíboros gerince hol van?? Az "éjjféli" seggnyalásával??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.