A valutaalap által kínált hitelcsomag teljesen felforgatná a kormány gazdaságpolitikáját.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
@Felipe: Te tényleg nem vagy képben!

2011-10-09 MTI
Befejezte a Hajdú-Bét-károsultak ügyének vizsgálatát Budai Gyula, elszámoltatási kormánybiztos. Megállapítása szerint az ügyben egyértelmű a Wallis korábbi vezetőinek felelőssége. A kormánybiztos az összefoglaló jelentést átadta az ügyben nyomozó Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV). A Hajdú-Bét-ügyben a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség rendelt el nyomozást hűtlen kezelés, csődbűntett és hivatali visszaélés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – foglalta össze a fejleményeket az MTI
*****
Vagyis most kezdődik az igazi tánc!!! És lehet írni Clintonnénak, hogy lábbal tiporja a demokráciát a populista Orbánc által kézi vezérelt bíróság, és fasisztoid beállítottságú nép!!!

De ha tényleg látni akarod amit látsz (állítólag) keress fel személyesen néhány károsultat!
Vagy az a baj, hogy ők még nem szúrták szíven magukat???
kamazuka
@Felipe: Elolvasgattam ezeket az eszmefuttatásokat.Szóval fáj nem fáj de úgygondolom,hogy falamit kicsit összekeversz,de ez nem baj,mert ahány ház,annyi szokás.kinek a pap,kinek a paplan.
Azt gondolom,ha a tisztánlátás érdekében ideírom amit gondolok,akkor a fekete autó már fékez is a házam előtt.
Kb 2 napja döbbentem rá,hogy a politikához gőzöm,halovány fuvallatom sincsen,Ahogyan az lmps,akarom mondeni az szd eszeszlmempés gyerekeknek sem.
Az tény,hogy azt az értékrendet amit az elmúlt 8 év diktált azt abba kell hagynunk.
A jó Magyar kormány a nyugat számára arról ismerszik meg,hogy a rengeteg hitellel a hátán ,még további hitelekkel nehezíti saját gazdaságát.Minden szektort kiárusít,és felvevő piac bázist alakít ki,a saját választó polgárai ellen.Talán nem jól fogalmaztam,de a lényeg benne van.
Ha úgy vettünk fel hiteleket a múltban,hogy a szerződéskötéskor tudták akik jelenleg is a parlamentben ütik el az idejüket,hogy soha nem tudjuk vissza törleszteni.Akkor jogos a félelem,hogy zsarolnak bennünket!
Mert ha nekünk sikerűl,akkor más tagországok is belevághatnak egy ilyen vállalkozásba,és ez lánc reakciót indítana el ,mint,pl:a banszektor megadóztatása tekintetében.
Dr. Felipe
@kamazuka: Hát lehet hogy rosszul látom a dolgokat de volt először ugye a szabadságharc utána az IMF kipaterolása utána jött a kell is a hitel meg nem is kell a hitel most meg azt halljuk kell a hitel bármi áron. Na akkor most mindenki eldöntheti hogy kik is irányítják ezt az országot. Szerintem egy balfasz böszme szélhámos brigád de mondom mégegyszer ezt mindenkinek magában kell eldöntenie és szerintem el is fogja dönteni mindenki.
batukán
@sasi1115: Honnan veszed , hogy sokan vannak? Kevesen vannak, azért félnek. Milyen bagázs az amelyik a kétharmad mögé bújik még most is, mikor csak az elment választók körében volt kétharmada, ez félre vezette a Fideszt, meg a fityisz az országot is, na most add hozzá akik nem mentek és utálják a fityiszt. Akkor mennyien is vannak?
senkifia68
@kamazuka: Alig fél órával ezelőtt olvastam a Reuters egyik hírében, hogy neves közgazdászok szorgalmazzák a Tobin adó azonnali bevezetését, a deviza spekulációk megfékezésére!
A kommentek között jó néhány dühös bróker kezdett anyázni!!
Vajon miért is???
Állami gondozott
Valamit nem értek!
Ide nem járnak nagy emberek, legfeljebb azok akik magukról azt hiszik:)
Itt felesleges a pártok baromságait propagálni, mert senki nem hiszi el a sok baromságot!
A boltban a bankban lehet értékelni ennem a nyomorultaknak a munkáját!
Budai meg nyalja ki a seggem, mert egy tolvaj gazember ne akarjon másokat leugatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.