Viktor és a csuhások, avagy a szelektív keresztényi szeretet

Feltöltő: Dr.luigilongo60
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
A testbeszéd megint csak árulkodó. Orbán vigyora hazug mint mindig, érdekesebb Tömjén. Kissé oldalt és hátra fordul - mintegy növelve a kettőjük közt lévő távolságot - jelzi, hogy Tömjén jobban utálja Vikit, mint az őt...
marlin2
Ne mondjátok, hogy a Vikitor "olyan" amikor a Viktor az nem "olyan"!!
Én még emlékszem a 1992-es parlamenti "beszólására" is amikor még cikizte a fekete szoknyás "hivatásosokat", arra is emlékszem, amikor a Viktor 2002-ben és 2006-ban abba a szép(?) falusi agromónusoktól kölcsönkért kabátjában vitte e körmenetben a csengetyüt!!
Ezek után nem olyan nagy baj, ha a Viktor olyan!! Meg ugye van akinek ez tetszik!!
a Pepita
Túlélési stratégia az Orbán családnak, a szűkösebb évekre:

fun7.hu/list/top
Dr.luigilongo60
1992: Orbán Viktor nyilatkozta a Népszabadságnak: "Ma már világosan látszik, hogy az MDF-kormány a társadalommal szemben keres politikai szövetségest az egyházakban. Szomorúan tapasztaljuk, hogy nem minden egyházi vezető ismeri fel azt a veszélyt, hogy az MDF ölelése halálos lehet az egyházakra. (...) Amennyiben a politikai élet szereplői közül egyeseket ellenségeknek, másokat szövetségesnek minősítenek, maguk is politikai szereplővé válnak." Ha a római egyházat a Fidesz "öleli", az rendben van. A szövetséges miniszterelnök-helyettest is jelölhet.
KöBüKi
Most látom!! - tele van a propi.az orbánccal,NO MEG SOKUNK TÖKEI IS:!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.