Az SZDSZ követ dobott a politikai élet állóvizébe, amikor letette az asztalra a szakértői kormány megalakításának javaslatát, de ma már nem ennek van aktualitása - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke a Magyar Televízió (MTV) Nap-kelte című műsorában szerdán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kir
Nem tudom ki emlékszik még erre a sorrendre:
1. cselekvési terv, ha nem okés, akkor
2. szakértői kormány (bármit is jelentsen ez), ha nem okés, akkor
3. előrehozott választások

Régen volt, tán igaz se volt.
Zwei
... kir, ez az szdsz sorrendje volt!:P ... akik abszolut nem érdekeltek egy előrehozott választásban, be sem jutnának az ogy-be! ... innentől sántított az egész!:P
kir
Épp ez az.
1. cselekvésterv nem volt okés,
2. most a szakértői ingyombingyomot neglektálják,
és most hipp-hopp mégsem akarnak választásokat.

Ki érti ezt?
Zwei
... ez az! ... nevetséges volt a "programjuk" ... azzal maguk alatt vágták volna a fát ... értelmes ember abban nem hihetett!: ... magam pár neves politológus profot "végighallgattam" egyetemi éveim alatt, gondolom valamit csak konyítok ehhez is, de az vicc, ami itt folyik ... igaz volt egy neves kádári prof, aki kiszaladt a véleményem után ... majd megüzizte, azért mehetek ám vizsgázni hozzá! ... kiröhögtem! ... ő a benke prof volt ... :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.