Gyülekeznek a Békemenet Magyarországért elnevezésű szombati kormánypárti demonstráció résztvevői a fővárosban, a Hősök terén.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@a Pepita: na, ez tuti erélyi, az egyenruhából kiderül...:))
silber13
@Felipe : mondják, nem csak felvonyítás lesz! Kérlek, áruld mán el: nem hallottál valamit a kormánytagok ünnepi maratoni ámokfutásáról? Állítólag azt is ma tartják.
Dr. Felipe
@silber13: Nem. Úgy tudom ma a kurmány a színfalak mögött marad (most nem az operában) és onnét figyeli a birkanyájat hogy mennyit is sikerült összeterelni egész Nagy-Magyarországról. A kurmány dzsembori majd március 15. én lesz. Hallani hogy már minden talpalattnyi földet lefoglaltak maguknak.
almosd
@Felipe: csak nehogy a talpuk alatt fütyüljön a szél .
full
Magyarnak tartom magam ,igazi Magyarnak,megkockáztatom ,hogy úgy hazudnak szemrebbenés nélkül,mármint a milliárdos nyilatkozó,hogy ötszázezer és egymillió embert mond pedig még harminc ezren sem voltak.Miért mennének ilyen megszorítás miatt.Az orvosok,tanárok,pedagógusok,rendőrök,tüzoltók,vámosok,nyuggerek,rokkantak,diákok stb.mind-mind megsarcolva nyomorba döntve.Nem hiszem ezek az emberek ott énekelnek az utcán Széles Gábor,Bayer,Bencsik,Stefka,Pataki stb.sorolhatnám a milliárdosokat.Röhögnek rajtunk,de fentről nagyot lehet esni,lásd.k.e.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.