Csupa "nagyon fontos" dologra lehet sok milliót nyerni az EU-tól. De azért örülünk neki!

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: ulrike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Élelmiszerüzem beindítására nem ad pénzt az eu.
ulrike
Épp ez az, hogy alapvető szolgáltatásokra, az életben maradásra nem ad (mondjuk ez oké, miért is adna), de a teljesen felesleges vagy legalábbis nélkülözhető dolgokra meg igen. A mi iskolánkban is van lift, naponta felmossa benne a takarító a semmit.
gabrella
Iskolában fontos a lift, hadd hízzanak a gyerekek, nem bírnak lépcsőzni.
Nagyon sok felesleges, mondhatni luxus dolgokra ad vissza pénzt az eu, ami fontos lenne a földek megművelés,élelmiszergyártás ezekre nem.
Majd ők hoznak nekünk.
Csak arra nem számítank,hogy a pénz is elfogy amiből vásároljuk a szar árujukat is.
ulrike
@gabrella: Hajdú-Biharban például jól működő cukorgyár volt, de az EU miatt le kellett építeni. Debrecenben volt dohánygyár, ruhagyár is, ezek sincsenek már sehol sem.
kkalman
Az EU segítségével sikerült szétverni, megsemmisíteni az ipart, a mezőgazdaságot. Most adnak pénzt csip-csup dolgokra. Van interaktív tábla az iskolákban, ettől nem lesz okosabb az, aki amúgy is szellemi toprongy, és nem érdekli a tanulás. Van pénz, lepukkant buszok chip tuningjára, azaz elektronikus utastájékoztatásra. Igaz a legtöbb buszt a még éppen lemállani készülő festék tartja össze. 0 fok környékén, vagy alatta 100 buszból a fele ha beindul, és csak a magyarázat van, hogy a rendkívüli hideg. Olyan ez, mint amikor az ember tervezi az új kabátját, de nincs elég pénze rá. Megveszi a gombokat hozzá, és a régi szakadt kabátjára varrja föl, hogy lássa, van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.