Több olyan internetes oldal kezdte meg működését az elmúlt időszakban Magyarországon, amely az úgynevezett közösségi finanszírozásra, a crowdfundingra épül. Egy új internetes jelenségről van szó, amely világszerte mind nagyobb szerepet kap a kreatív ötletek és a művészi projektek megvalósításában. 2009 óta annyira divatos lett a modell, hogy számos kezdő vállalkozó és művész lát elindulási, bemutatkozási, befutási lehetőséget a közösségiprojekt-oldalakban.

Forrás: facebookhirek.hu
Feltöltő: facebookhirek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
nem értem mire fel, mit remélnek. szinte mindenki kevesebbet fog keresni idén és több lesz a kiadása, miért pont ilyen időkben támogatnám valami ismeretlen ember ötletét (még ha az mondjuk tetszik is).
facebookhirek.hu
@zsolti: A remény hal meg utoljára! :) Véleményem szerint soha se lehet tudni, hogy milyen ötlettel meddig lehet jutni.
batukán
@facebookhirek.hu: A Remény sose hal meg! Amikor kipusztul az élet a Földön, a remény még akkor is ott marad...:-))
csikknorisz
"Bioszappan-készítő segédkönyv, nők számára tervezett szék, kutyának és gazdájának való ékszer" Hatalmas ötletek.
Tündérrózsa
Nem tudom eldönteni, hogy mire véljem a milliomosnak képző ingyenes tanfolyamokat, amivel mostanában bombáznak. Azt sem tudtam, honnan a fenéből tudják a címemet. Aztán rájöttem, mikor beléptem, hogy honnan. Az volt az első, hogy küldjem tovább a meghívást az összes barátomnak. Tehát én is, egy barát által kaptam.
Na menjenek a fenébe. De mire jó ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.