Zsiga Marcell politikusként megbukott, közmunkásként még bizonyíthat - írja a Jobbik sajtóközleményében.

Forrás: nyirseghir.hu
Feltöltő: Nyírséghír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perta
Szeretném látni amint közmunkásként szedi össze a szemetet a parkokban.
Persze ez csak ábránd, ezek a mocskok nem tudják mi a munka, hiszen egész életükben csak élősködtek,.
nyanya001
Anyósmértékegység a milliomos fideszesnek !
Mega...k .a...d!!!
gabrella
Zsiga fiam! Orvos l-átott már?Mutassák végre be hogyan lehet élni 22800.-ft-ból! Mert mindenki más tudja csak a politikusok,törvényhozók nem.
palika
Meg lehet élni ennyiből, meg, meg lehet halni is belőle!
Dr. Felipe
Tegnap láttam a tv ben. Hát jópár helyről jön a fizetése az ürgének. Össze is jön vagy 1.7 milla havonta. Neki aki még életében nem dolgozott és ilyen fiatalon "keres" 1.7 millát. Az a szerencsétlen olvasztár aki ledolgozta az életét a martinkemence mellett. Ott rokkant bele a munkába, azt mondja neki a rohadék hogy meg lehet élni 47 ezer forintból. A másik rohadék meg hólapátolási munkával kinálja. A választóik nyakán élősködnek és ilyen cinikus, pökhendi nyilatkozatokat tesznek. Hát valóban nagy a magyar tűrőképessége. Hát ezért tart itt az ország ahol tart. Ez a helyzet felér az emberiség elleni bűntettel mert ezt nem szabadna megengedni hogy ekkora különbségek legyenek a fizetések között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.