Taroltak a multik a Legvonzóbb Munkáltatók listáján. Az Audinál, a MOL-nál és a Mercedesnél dolgoznánk a legszívesebben. Magyarország Legvonzóbb Munkáltatóit egyedülállóan magas, 27 ezer válaszadó véleménye alapján választották ki. A stabilitás és a fizetés a fiatalabb generációk számára az átlagosnál kevésbé lényegesek, egy munkahely számukra akkor igazán vonzó, ha ott nagyobb figyelmet kap a társadalmi felelősségvállalás és a munka-magánélet egyensúlya. A fiatalabb generációk tagjai ugyanúgy igénylik a márkanevet a karrierválasztás során, mint az áruk kiválasztásakor – derült ki a Figyelő, az AON Hewitt és az AIESEC Magyarország Munkáltatói Márka Kutatásából.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Számomra a paja munkahelye volna a legjobb.Nem sok ész,kevés helyesírás,nagy nyelv, jó fizetés. Álom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@pofátlan: Á, szar hely milyen lehet az!
adrenalink
@Kutyafüle: Hamarosan "Sok az eszkimó, kevés a fóka"...
silber13
@kkalman: na azért a "Rablótanya" nevű büfé és étterem vezetését elfogadnám!
csikknorisz
Az véletlen, hogy pont a kormány által favorizált/támogatott cégek lettek a dobogósok?
országjáró
KKalman, megnyugtatom, a multikat én megelőztem a tevékenységemmel, amire nagyon sokan pályáztak, és szerették volna, mert itt a munka, a hobbi is volt egyben.
Lehet azt mondani, hogy a Jóisten két évtizedig a tenyerén hordott.
Egyik hazai kiadó főmunkatársaként - speciális feladatokat végezve - az elmúlt húsz év alatt hétszer jártam be Magyarország 3167 települését, a nyolc lakósból álló Szanticskától – Budapestig. Ez a teljesítmény nyolc autó használatát és kettő millió km. megtételét követelte, egy-egy túra során 250 szálláshelyen élek kint vidéken az emberek között. A teljesítményt tekintve ez egyedülálló az egész világon. Utazásaim során országos tapasztalatot szereztem, hazánk kulturális, szociális, gazdasági, idegenforgalmi és gasztronómiai területén. Megismertem a hagyományokat, szokásokat, a sajátos népi kultúrát, településeink történelmi múltját, a jelenüket, jövőt építő terveiket, de nem utolsósorban, ami számomra a legfontosabb, magát, a vidék emberét, annak közvetlen, barátságos, szívélyes vendégszeretetét, a gondolkodás módját, a mindennapi életét, örömét, bánatát. Széleskörű ismeretekkel, tapasztalatokkal, és rengeteg élménnyel, kalanddal gazdagodtam, amiket írok is természetesen. Érdekes és egyedi tapasztalataimról számos sajtó számolt már be. Az országjárásaim során kiterjedt kapcsolatrendszert építettem ki az országban, valamint igyekszem megismertetni az emberekkel hazánkat, feltárni annak szépségeit, értékeit. Tevékenységemről, teljesítményemről elismeréssel szóltak minisztériumok, miniszterelnökök és a Köztársasági Elnök Hivatala. Teljességgel a magam ura voltam, kötetlen munkaidővel és időbeosztással. Azt hiszem ez sokak álma, hogy egy ilyen munkahelye és munkája legyen... Tavaly év végén ért végett ez a nagyszerű hivatás - az egyetlen ember vagyok az országban akinek ez volt a hivatása - jelenleg a fenti ismeretekkel, tapasztalatokkal és óriási kapcsolati tőkével munkát keresek !!
Üdvözlettel: [email protected]
gergely
Azért én sem panaszkodhatom,mióta a showbusinnesben nyomom...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.