Török Zsolt, az MSZP szóvivője vasárnap, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: "a fideszes pénzszivattyú működik ezerrel, gőzerővel nyomják a közpénzt önfényezésre, és Fidesz-közeli és haveri cégeknek".

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: gretzky
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@benhur: Egyenlőre úgy néz ki, hogy a fitymáresz által megszellőztetett ügyeknek a fele sem igaz, nem borultak a csontvázak, Hunvald enyhe ítéletet kapott, mert nem volt bizonyítható az összes vád,Hagyó körül is csak megy a maszatolás, mint ahogy Sukoró ügyben is.
Természetesen ezzel nem akarom azt mondani, hogy nem volt korrupció és lopások, csak közel sem annyi, min amit a fütyesz ordítozott.
A korrupciós listán sem véletlenül csúsztunk lejjebb a kúrmány minden melldöngető akciója és önfényzése ellenére.
nyanya001
Hacsak a manyuptól lenyúlt 3 ezer milliárdot veszem
akkor egyetlen - rajtuk kívül - kormány nem síbolt ennyit összesen !
Nem kell nyócévezni ezeknek elég volt 2 év is !
abacs62
Ha a "szocik" nyúlták volna le a magánnyugdíjpénztárt, ezek a szemetek szétlövették volna Pestet. (Budát nem, mert ott a"vityillójuk") Mint a TV székházat.
jancsipapa
Ezek meg inkább hallgatnának. Az ilyen törökzsoltok ,horváthcsabák,gurmaiziták, mesterházik,gyurcsányok miatt még egészséges ellenzék sem tud kialakulni.A kétharmadhoz is több közük van,mint a FIDESZ-nek.
sólyomszem
@luigilongo60: én inkább azt mondom, hogy a krémben benne van az mszp-s és fityeszes bagázs is. Ha nagyon húzgálják az oroszlán bajszát, akkor odakap és legközelebb harapni is fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.