Mert az nem állapot, hogy itt van egy lassan milliós, folyamatosan szaporodó problémahalmaz, és nem hogy nem aknázzuk ki azokat a lehetőségeket, amik bennük rejlenek, de még ráadásul a pofátlan szaporodásuk szülte problémát sem oldjuk meg.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Mutassanak egyetlen országot nekem, ahol a cigányok nem "cigányként" viselkednek - kivételt képez az a pár száz megélhetési díszcigány, aki jól megél a cigányság "felemelkedésére" szánt rengeteg pénzből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
Ki nem állhatom a megkülönböztetést szimplán bőrszín alapján.Mert ugye vannak a gettó-putri cigányok,akikről ezek általában szólnak,vagyis csak egy részükről,mert attól,hogy valaki szegény,attól még nem biztos,hogy köcsögbüdöscigány.Vannak az értelmiségi cigányok,akikre nem szokott ilyesféle panasz lenni,mert nem szerepelnek annyit nyilvánosan (nyilvánosságnak a bűnözést is értem).Van a maffiozó cigányok,akiket mindenki utál és szid,de senki nem mer még ránézni sem,vagy ha mégis,akkor az a ránézés csákány-nyéllel történik,vagy baltával.És vannak azok,akik csak barnák,sötét a hajuk,egyik csoportba sem tartoznak,átlag emberek.Dolgoznak tisztességesen,rendesek,stb...(tán még jobban igyekeznek normálisak maradni,nehogy köcsögbüdöscigánnyá "koronázzák" az emberek) és ők csak szenvedik ezt az egész cigány kérdést,bár lehet nem is cigányok,csak barnák és sötétebb a hajuk,de ez nem számít,mert barna a bőre,akkor nem lehet más...Épp ezért nem értem miért nem érti meg végre mindenki,hogy van EMBER,akinek vagy a jó,vagy a rossz tulajdonságai dominánsabbak és kész.Bőrszín ide,vagy oda.Mert a fentebb leírt típusok a fehér emberben is ugyanúgy megvannak.

Ja,és a zenészeket kihagytam,de kihalófélben vannak,tehát nem gáz :)
csikknorisz
@Don Marcus Hibiscus: Csak az arányok némileg különböznek. Nem bőrszín alapján, hanem tapasztalat alapján előítéletes az emberek többsége. De ezt a sok zsibbadt rasszizmussal magyarázza. Kíváncsi volnék egy elkötelezett "antifára", hogy bele merne-e hugyozni fogadásból 10 konnektor valamelyikébe, amik közül kilencben áram van, egyben meg nem. Ő nem tudja, hogy abban az egyben nincs áram, azt viszont tudja, hogy rázós élmény lenne. Előítéletes volna tehát, ha nem teszi meg? Nahát... :)
Don Marcus Hibiscus
@csikknorisz: Igen,ez a másik oldala a dolognak :)
qxy
Szerintem. Belvíz. mennyit visz el az állam kasszából? Kurva sokat Mind ásson árkot az egész országban ahol a víz elfolyhat . nem lesz belvíz, nem kell a károkat fizetni és abból a munkabért lehetne finanszírozni.Egy csapat ettől eddig ás. aki nem annak nincs egy fillér sem. Ha a Magyar dolgozik akkor neki is kell! aki meg nem dolgozik egy fillért se kapjon. Mehet a sittre ahol kirendelik árok ásásra ingyen. Lehet választani.Ha kész., akkor jöhetnek a gátak kisebb medrek takarítása mielőtt kiönt valamelyik. Na ! aggyak még munkát a romáknak? mennyit spórolhat így az állam?? ( amit a miniszterek el lophatnak?).
qxy
Ja ! sok a rokkant? Mit is csinálnak másodállásban? Bála butik meg rongyosok árusok? Na ők csinálják a munkaruhát ha elszakad varrni is lehet Na kinek nincs még munkája? A kurva szarok bele!
patrióta
Kivinni őket a serengeti nemzeti parkba, az oroszlánok közelébe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.