Valóban sok patika van Magyarországon és Békés megyében? A multik által is gerjesztett egyre élesebb piaci versenyben tartani lehet tömeges csődjüktől? Kivételezett helyzetben vannak-e a patikusok, vagy önkizsákmányoló módon tartják a víz felett magukat? Szegények vagy gazdagok a gyógyszertárak tulajdonosai? Kik az etikus gyógyszerészek és kik a pénzügyi befektetők? Kik azok, akikről, mint „nemzetgazdasággal ellentétes tulajdonosi körről" beszélnek a gyógyszerész szervezetek? Lesz-e minden utcasarkon patika?

Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
"Ha négy gyógyszert kér, és tudom, hogy abból kettő teljesen felesleges, akkor azt megmondom. " hát egen..
kir
"A miniszter válasza az volt, hogy meg kell kérdezni a lakosságot, hogy tetszik-e neki, minden sarkon gyógyszertár van? Ez az iskolapéldája a demagóg kérdésnek, amire csak igennel lehet válaszolni. Ha megkérdeznénk az embereket, hogy akarnak-e ennyi adót fizetni, akkor a válasz biztos nemleges lenne."

Nézzenek oda! Mintha a Fidesznek is lett volna hasonló kérdése a szociális népszavazási dömpingben, csak visszafelé sült volna el. Tetszenek emlékezni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.