Morvai Krisztina szerint ha a jelölése közelebb visz ahhoz, hogy valamikor női köztársasági elnök legyen, az már jó.

Forrás: nyirseghir.hu
Feltöltő: Nyírséghír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
Gondoltam, hogy van még a Scmittnél "lejjebb" is, de ezt talán mégse kellene!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin2
Gondoltam, hogy van még a Scmittnél "lejjebb" is, de ezt talán mégse kellene!!
szaboria1
78 képviselőnek kell minimum javasolni a jelölésére. Nem lesz annyi.
abacs62
Szegény Baló ! Csak őt sajnálom, hogy ilyen felesége volt, Gondolom "pinokkióval" együtt járnak kezelésre Graz-ba. Mármint ezzel a "szőke démon"-nal.
sza
Ha csak azért akar köztársasági elnök lenni hogy ő legyen az első nő, akkor nekünk végünk.De szerintem nem választják meg.
silber13
Szellemi és Kinézeti szépség lehetett ez a nő/??/ Bár elképzelhető, hogy mindez a Kréta korban lehetett igaz, mint lexebb és legokosabb őslényként.
patrióta
@silber13: Pont olyan mint Lendvai Ildikó nem? Olyan ronda, meg hülye min ez!
marlin2
@patrióta: Nem, mert a Lendvainak nem volt zsidó sem az anyja, sem a férje!! :))
Csizmás Kond
Köztársasági elnöknek egy civilizált, tanult és elismert ember kell. Ez nem teniszparti, hogy csak úgy be lehessen nevezni egy körre...legalábbis nem kéne az legyen.
patrióta
@marlin2: Oké én elhiszem, de Lendvai sokkal rondább!!! :)))
marlin2
@patrióta: Miért baj az?? Nősülni akarsz?? :))
coyote3
Ha április elseje lenne, még kacagnék is. Így csak szánom szegényt :)
Dr.luigilongo60
Hiszti Kriszti, mint elnök asszony, röhögnöm kell.
Dr. Akula
@Dr.luigilongo60: a görög elvtárs szeretné..:) lenne otthon is mit rendezkednie...De ha itt akar, akkor lelke rajta...
pg001
Az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumában érettségizett biológia-latin tagozaton, majd az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát 1986-ban cum laude fokozattal. Egy évig ügyvédjelölt volt a Pest Megyei Ügyvédi Kamara alkalmazásában, majd bírói szakvizsgát tett. 1987-től az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Büntetőjogi Tanszékén tanít, jelenleg docensi beosztásban. 1989-ben Londoni Egyetem Kings College jogi karán tanult, ahol a Master of Law (LL.M) szintű diplomát kapott. 1993–94-ben az Amerikai Egyesült Államokban, a Wisconsini Egyetem (Madison) Jogi Karán tanított, 1995-ben az évet Strasbourgban töltötte, ahol az Európai Emberi Jogi Bizottság jogászaként dolgozott. 2003-ban kapta meg a PhD fokozatot, disszertációját a családon illetve párkapcsolatokon belül elkövetett erőszakos bűncselekmények büntető anyagi és eljárásjogi, valamint kriminológiai összefüggéseiről írta. 2002–2006 között tagja volt az ENSZ CEDAW bizottságának.

Foglalkozott a „visszamenőleges igazságtétellel”, az abortusz kérdésével, a sértett jogaival a büntetőeljárásban, a HIV pozitív illetve AIDS beteg emberek méltóságával és jogaival, a gyermekek bántalmazásával, szexuális kizsákmányolásával, a prostitúció és nőkereskedelem problémájával valamint a nőkkel szembeni diszkriminációval és a családon belüli erőszakkal. Vizsgálta egyes multinacionális cégek magyar munkavállalókkal szembeni jogsértéseit. A 2006-tól kezdődött kormányellenes tüntetések során számos alkalommal állt ki a tüntetők mellett, illetve többedmagával megalapította a Civil Jogász Bizottságot, amely igen élesen támadta a rendőrséget és a rendőri vezetőket a kormánypárti politikusokkal egyetemben az elkövetett jogsértések miatt. 2009 óta független Európai parlamenti képviselő.

Igazatok lehet, valódi szörnyeteg!
Dr. Akula
@pg001: ki a faszt érdekel az életrajza? És az hol van benne, hogy zsidó???
Jah és még: annak is nézzél utána, ( nem titok) mennyi " tüntető" sérült meg, és mennyi rendőr! Nagyon érdekes az arányszám!
pg001
@Dr. Akula: Remélem mindenkit érdekel aki véleményt kíván formálni róla. Nem hiszem hogy zsidó lenne. Itt sem szerepel: hu.metapedia.org/wiki/Zsidók_a_magyar_közéletben
A sérültek számának pedig semmi köze a jogsértések számához.
csikknorisz
Ezt a meccset már 2 éve is lejátszották, ugyanaz lenne az eredménye most is. Ugyanazok a döntéshozók, ugyanolyan arányban. Valamelyik fideszes pártfunkci papíron függetlenedik, aztán megy a palotába. A többi csak mócsing, amin elrágódik a jónép.
barew7
@pg001: A médiákat működtető hatalom profizmusának köszönhetően olyan mélységes sötétség van a fejekben, hogy teljesen felesleges észérvekkel küzdeni e kíváló konstrukciójú karaktergyilkosságok ellen...
Dr. Akula
@pg001: egy icipicit jobban körül kellene nézni...:))))))))))
Bástya Elvtárs
@Dr. Akula: Igen, szeretném, de én nem keverem bele a görögöket!
marlin2
@pg001: Kimásolok neked néhány gondoltaot, mert nemigen sietsz elolvasni az "ajánlott irodalmat és megírni véleményedet a "nemzetes asszony" életviteléről!!
"Hogyan képes két, házasságban élő szülő megcsalni a párját? Hogyan képesek erre úgy, hogy környezetük előtt alig leplezik románcukat? Hogyan képes erre egy olyan párt két emblematikus figurája, amely párt eközben a család és a házasság szentségéről szónokol, és a haza „erkölcsi megtisztítását” tűzi zászlajára?...
...Love is in the air
Így hát Tamás és Krisztina között 2007. októberében, a Civil Jogász Bizottság kárpátaljai látogatásakor már izzik a levegő. Szerelmes pillantásokat váltanak.
Az első regisztrált csók a jogász csapat 2007. novemberi észak-amerikai körutazáskor csattanhatott el. S azt sorozatosan újabbak követik. Az aktusoknak több szemtanúja is van, ugyanis meglepő módon Krisztina és Tamás alig palástolja érzelmeit. ...
...
marlin2
Folytatás:
"Krisztinát Tamás szobájában találják. Valószínűleg felnőttesdit játszottak.
Magánügy? Az.
Éppen annyira, mint amennyire Bill Clintonnak magánügye volt, ami az Ovális irodában történt. Bele is bukott...
...Vidám reggeli
A kellemes éjszaka után reggelizni gyűlik a kis csapat. A vallásos házigazdák meredt szemekkel néznek maguk elé, még a történtek hatása alatt állnak. Krisztina viszont az alkalomhoz illően felszólítja az egybegyűlteket, hogy mondjanak asztali áldást és imát.
Erre kis híján elszabadul a pokol...
...Bizottság romokban
Morvai Krisztina 2008 februárjában végül arra hivatkozással mond le a Civil Jogász Bizottság társelnöki posztjáról, hogy úgymond „nem tud azonosulni” a szervezet irányultságával és tevékenységével. Később Gaudi is kilép.
Bizottsági forrásaink mindenesetre megjegyzik: ekkortól inkább már ők nem tudnak azonosulni Gaudi és Morvai ténykedésével.
Közben kiderül, hogy Morvai Krisztina 2007. februárja és decembere között mintegy hétmillió forintot kap a bizottság hátterében működő Október 23. Bizottság Alapítványtól. Úgymond munkadíjként."
marlin2
Folytatás:
"Tanulságok
1. A Jobbik kormányzásról álmodik. Vona Gábor a minap azt nyilatkozta: „A Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmados többségét”. Képzeljük csak el, amint leendő igazságügy miniszterük, Gaudi-Nagy Tamás bejelenti a bigámiát legalizáló törvényt, amit a Sándor-palotában trónoló Morvai Krisztina köztársasági elnök aláírásával szentesít. Bizarr.
2. Monica Lewinsky óta tudjuk, hogy egy közszereplő magánélete csak addig szent és sérthetetlen, ameddig nem ütközik a közerkölcsbe.

3.A cikk elsődleges célja elsősorban mégis az, hogy az érintettek elszégyelljék magukat. Közszereplői és magánemberi minőségükben egyaránt.
4. A másodlagos cél pedig az, hogy a választók megtudhassák, milyen ember rejtezik a kimódolt díszmagyar öltözetben. Milyen emberek valójában azok, akik a bizalmukat kérik. Akik a Jóistenre, a nemzetre és a család szentségére hivatkozva saját családjukat is fölforgatják, házastársukat minden gátlás nélkül megcsalják."

Szóval kíváncsian várom a te véleményedre a történettel, történetekkel kapcsolatban!!
marlin2
Bocsánat!! Nem akartam "Tódi" lenni, :)))
de talán így kapok véleményt!!
pg001
@marlin2: Az általad linkelt és idézett hazugsághalmaz egy pártlapban jelent meg ÁPRILIS 1-én!
Elég ennyi vagy elemezzem még? :)
szaboria1
@pg001: Nézz utána ki volt az édesanyja modell volt a nagy kommunista rendszerben. Miért választotta Balót férjenek akiről tudott dolog volt hogy a Kádár rendszert szolgálta. Krisztike már azt is törölte az életrajzából a tudományos munkásságán kívül még mit csinált a Kádár rendszerben.
Január
Amit a cikkben nyilatkozott a Hölgy azzal lehet azonosulni. A magánügyeit más sem tárta a nyílvánosság elé. Talán, aki a "fényben" van mind tökéletes, mind grál lovag?
Aztán pedig a radikalizmusa is változna, ha élesben menne az elnöksége, és mivel egy pártnak sem tagja, remélni lehetne, hogy nem a nemzet golyóstolla lenne, megfontolások nélkül.
marlin2
@pg001: Tényleg?? És melyik párt pártlapjában lapjában??
Ha elolvastad volna(!) tudnád, hogy a szerkesztők provokálták a nemzetes asszonyt, meg a szertőjét, hogy tereljék jogi útra a leírtak bizonyítását, ha nem igaz!!
Hallottál ilyen "becsületsértési perről"??
Akkor amikor a Morvai mindenkit beperelt aki csúnyán nézett a "bocskaijára", pont ezt hagyta volna ki!!
Ugye hogy nem!!
Tehát az áltlad írt Hsz. egy erkölcstelen, szégyellni való történet pártidiótizmusból történő kritikátlan védési kísérlete!!
Megkérlek, légyszíves elemezd még(!), mert eddig nem sikerült!!
Az, hogy te valakire azt mondod, hogy hazudik - szerinted- mire bizonyíték??
pg001
@szaboria1: A származásáról láttam feltételezéseket. A házassága számomra is érthetetlen. A múlt rendszer béli ténykedéséről nem találtam semmit.
De mindaddig amíg szóvá teszi az USA és Izrael emberiség ellenes bűncselekményeit, valamint a magyarság ellen itthon és külföldön elkövetett bűnöket, addig támogatni fogom.
gabrella
Megszüntetném ezt a tisztséget és a vele járó herce-hurcát és a hatalmas összegű pénzt,ami ebből megmaradna odaadnám a rokkantaknak.
marlin2
@szaboria1: Szemellenzős pártkatona!!
Egyébként meg a Morvai New York -i kiküldetéséről, ösztöndíjáról, munkásságáról pg001 "elfelejtett" megemlékezni, csaknem azért, mert akkor meg "az MSZP színeiben tündökölt"
szaboria1
@pg001: Nem tehetek róla de elég jó ember ismerő vagyok és nekem a rikácsolásain kívül még fogható tettel semmit sem bizonyított. Az életrajzát is átírta régen nem ez volt neki.A másik ha én egy párttal és annak révén kampányolok makkor csak belépnél abba a pártba . A héten is nagyon azt hangoztatta a reggeli M1 tv műsorában Ő független képviselő az EU-ban.
pg001
@marlin2: A fidesz lapja. A szerkesztők pedig úgy gondolták, ÁPRILIS 1-én szabad a szokásosnál is nagyobbat hazudni. Hát megtették. Az érintettek természetesen tiltakoztak, de gondolom ők is a vicc kategóriában kezelték az ügyet.
Csak néhány nagyon elfogult pártkatona nem képes ezt felfogni.
szaboria1
@szaboria1: Bocsi helyesen: kampányolok akkor belépnék abba a pártba.
Állami gondozott
@marlin2: Itt közerkölcs?
Abban az országban ahol a főnök csaló, az alatta lévő nyilvánvalóan hazudozó hülye, a parlament elnőke kő bunkó, soroljam tovább?

"2. Monica Lewinsky óta tudjuk, hogy egy közszereplő magánélete csak addig szent és sérthetetlen, ameddig nem ütközik a közerkölcsbe."
marlin2
@pg001: Akkor te többet tudsz, a Fideszről, mint én!!ű
Az Impresszium szerint:
Gondola.hu
Kiadja a Netrióta Kft.
1398 Budapest, Pf.: 557
Informatika: Kiskéri Lajos
Szerkesztőség:
Tel.: 06 70/362-10-34

Ebből mi a Fideszes?? Vagy neked "megmondták"??
almosd
@marlin2: Ezzel az adottságal akár Stájer Ilona is lehetne köztársasági elnök.
kiscserkész
@pg001: Szép és értékes karrier amivel csak nagyon kevesen büszkélkedhetnek, mivel tudás alapon szerzet, nem pedig pártkönyvalapon. Ezért nagyra is tartom Krisztinát. De Tanuld meg ha itt akarsz fórumozni akkor a gagyi többségnek inkább Kun Bélárról, Kádáról, Horn Gyuláról, egyszóval a balliberális csürhét dicsérő legyen az írásod, máskülönben a válasz: " @pg001: ki a faszt érdekel az életrajza? És az hol van benne, hogy zsidó???" Reagálással találod magad szemben. Mikkor zsidókat tettük alapján megítéled akkor "szalon zsidózol" de ha nem teszed akkor követelik. Ezen a fórumon kialakult egy bunkó fórumozó klikk, akik összezárva egymás baromságait támogatva osztják az észt.
pg001
@marlin2: Keress rá erre a Netrióta Kft-re a neten. De segítek, itt egy iromány a másik oldalról: magyarnarancs.hu/belpol/heti_valasz_az_alapitastol_a_magankezbe_adasig_vegkiarusitas-56414
pg001
@kiscserkész: Lehet hogy igazad van. Én azonban megrögzött optimista vagyok. Valóban vannak furcsa megnyilvánulások, de ezt nagyrészt a tudatlanság rovására írom. A "hivatalos" médiából nehéz kiszűrni az igazságot. Nem hibáztatok senkit. Az igazság egyetemes.
pg001
@szaboria1: Nem gondolom szentnek vagy tökéletesnek Krisztinát. De olyannak igen, aki bátran ki mer állni olyan dolgok mellett amiket a nagy többség elhallgat. Szerintem ilyen emberre volna szükségünk.
szaboria1
@pg001: Nekem csak egy bajom van vele igen köpönyeg forgató ha Ő lenne az elnök nagy pálfordulást csinálna. Most az USA ellen van de kezét lábát törte anno ,hogy oda mehessen. Számra erről ennyit.
marlin2
@pg001: Akkor már csak két apró kérdésem van!!
- Ugye szerinted az idézett cikkben közölt és a liezon kapcsán egy "félreérthetetlen" vacsorán készült fénykép is hazugság??
- Tájékozottságod bizonyítékaként áruld már el, hogy most kinek a farkát kell tisztelni a nemzetes asszonyba""
pg001
@marlin2: - A hazugsághalmazban (cikknek túlságosan hízelgő lenne nevezni) szereplő fénykép nem félreérthetetlen. Ha a szexuális felvilágosuláson már túl vagy, akkor tudnod kell, hogy ez nem "az"! Ezen beszélget két ember. :)
- Nem tudom hogy kivel és hogyan él együtt. De nem is érdekel. A közszereplése alapján fogom ezután is megítélni.
marlin2
@pg001: Tedd azt!! :))
Mi pedig elképzeljük, "amint leendő igazságügy miniszterük, Gaudi-Nagy Tamás bejelenti a bigámiát legalizáló törvényt, amit a Sándor-palotában trónoló Morvai Krisztina köztársasági elnök aláírásával szentesít"
"Hazugsághalmaz"-nak nevezzük inkább azt, amikor egy " párt két emblematikus figurája, amely párt eközben a család és a házasság szentségéről szónokol, és a haza „erkölcsi megtisztítását” tűzi zászlajára?..". És hazudik a családjának, gyermekeinek, a barátoknak, a szomszédoknak, ismerőssöknek, párttásrsainak, és hazug szólamokkal megtéveszti, megvezeti a nemzeti érzelmű embereket!!
Az "ilyenek"közszereplése(!) az, hogy az Istenre, a nemzetre és a család szentségére(!) hivatkozva saját családjukat is fölforgatják, házastársukat minden gátlás nélkül megcsalják."
Természetesen neked továbbra is megvan a szuverén jogod arra, hogy a "közszereplése alapján" alakítsd ki a véleményed!!
pg001
@marlin2: Neked pedig jogod van egy pártlap április elsejei tréfájára hivatkozva hülyeségeket írni.
Bár lenne lehetőséged gondolkodni is...
marlin2
@pg001: Látod, ez már a sokadik tévedésed:))
Én semmilyen vonatkozásban nem kötődöm pártokhoz!!
Mindet utálom!! Gondolkodni pedig - h már személyeskedünk - veled ellentétben én tudok!! Vélhetően ezért van az, hogy ritkábban írók az oldalra butaságokat!!
(Azt, hogy téged, meg a pártotokat egy feslett erkölcsű nő többszörösen átver talán mindegy, hogy április elsején, május elsején vagy bármikor publikálják!!)
pg001
@marlin2: A "bigámiát legalizáló törvényen" az is röhög aki nem tudja, hogy hol és mikor jelent meg.
Sajnálom, hogy te most nem vagy hajlandó tudomást venni a tényekről. Még akkor sem, ha külön felhívják rá a figyelmed.
marlin2
@pg001: Igen nevetséges!!
Nevetséges - és egyben szomorú - amikor kér családos ember felrúgja a házasság szentségét és nyíltan - ha nem is kettős házasságban, de "bűnös kettőskapcsolatban" farizeuskodva hülyíti a "pártotokat"!!
A tényekről!! Hmm. A ti köreitekben volt valami "pornoslány" is , vagy nem, meg az Pogátsás-Vona eset is, vagy az sem!!
Az, hogy vlaki a nyilvánvaló tényeket következetesen letagadja, nem nagyfkú lojalitásról, hanem nagyfokú butaságról tanúskodik!! Vagy az sem!!
Igazsagoszto
Mennyire jó javaslat. Legyen egy elnök aki megdolgzik a pénzéért.
Dubajban állomásoztatnánk, a bevétel meg jól jönne itthon a népnek...
Állami gondozott
@pg001: Mint írod:
"Ezen a fórumon kialakult egy bunkó fórumozó klikk, akik összezárva egymás baromságait támogatva osztják az észt."

TE vagy az élő példa, hogy igazat írtál!
Itt többen összeállva mindent és mindenkit rágalmaztok, pocskondiáztok mert a jólnevelt többség elnézi a gyenge elméjű kisebbség ilyen igényét!
pg001
@marlin2: Vedd észre, hogy mivel a programjukkal nem tudnak vitatkozni (pl.: cigánybűnözés igenis létezik), megpróbálják lejáratni őket. Bármi áron. Április elseje csak kapóra jött nekik (tudod: ekkor büntetlenül lehet hazudozni). Aki nagyon el akarja hinni, minden ellene szóló tény ellenére elhiszi.
Meggyőződésem, hogy a hozzád hasonlók vannak kisebbségben az országban.
pg001
@Állami gondozott: Azt hiszem nem figyeltél. Amit idézel, nem én írtam, hanem nekem írták.
Én az vagyok aki próbál másokat rádöbbenteni, hogy rágalmaznak!
marlin2
@pg001: Igen , cigánybűnözés van!!
De mi köze van a cigánybűnözésnek ahhoz, hogy erkölcsileg alkalmatlan valakik (senkik) kapnak képességeiket messze meghaladó pozíciók betöltésére lehetőséget, (pártoktól) és még többen aspirálnak hasonló posztokra erkölcsi hibákkal(!), tudásbeli hiányosságokkal és egyebekkel!!
Ha ezeket fel akarnám sorolni kevés lenne az oldal, ezért maradjunk annyiban, hogy szerintem a Balóné az alkalmatlanok közé tartozik, szerinted meg nem!!
pg001
@marlin2: Ez kiváló végszó volt! A fontos dolgokban egyetértünk, a személyekről meg lehet különböző a véleményünk. Köszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.