Lipták Béla mérnök-professzor, az 1956-os forradalom egykori résztvevője, az Amerikai Magyar Lobbi vezetője nyílt levelet írt Orbán Viktornak Baráth Zsolt felszólalása miatt

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: marlin2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Elvtárs
Jaj! Mindjárt sírok !!!
1956-ban Takács Zsigmond vadásupilóta felszált MiG-17 típusú repülőgépével, és Tiszakécske főterén tüzet nyitott a tüntetőkre a gépágyúval.
Sok nő és gyerek halt meg akkor a helyszínen. Azóta tabu a téma, Takács Zsigát egy "vadászbaleset" alkalmával likvidálták...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@keresztapa: Azt hittem már vége az esti mesének !
keresztapa
@profon: Ez Lipták Béla párhuzama, a történet ismerete nélkül, egy fiatal lány halálának ismeretlenségbe vitele miatt, csupán pénzérdekből! @profon: Légy szíves után olvasni ez már történelem, adott kor adott hazugságaival a pénzért!
profon
@keresztapa: A történelemmel úgy vagyok ,hogy a tegnappal kapcsolatban sem lehetünk biztosak abban ,hogy mi történt ! Ha jól gondolom akkoriban még internet sem volt csak néhány "magyar" összehajolt ! :)
KöBüKi
@keresztapa: Bizony,bizony.!!!A büdös zsidók hosszu ideje épitik a finánctőkén alapuló világuralmat a többi nép felett a zsidó bibliában megfogalmazott felsőbbrendüségi elvek alapján.!Hitler ebbe erősen beleronditott,de csak visszavetni tudta néhány évtizeddel,de megállitani nem.!!!
keresztapa
@KöBüKi: Ahogyan írod úgy követve Simon Perez manapság valóra váltó gyarmatokká
tévő országokat felvásárlással,.(2007 okt,. 13.-kán tette személyesen.) Parazita biológiai értelemben. A zsidóság képtelen maga megélni, csak más más nemzetekre rátelepedve képes élősködni. Ravasz kapzsi, anyagias, törtető, pénzéhes. Melyik erényei vagy tulajdonságai miatt aratta a zsidó ezt az általános ellenségeskedést? Miért kezelték rosszul őket az alexandriaiak, a rómaiak , a perzsák, éa arabok, a törökök és a keresztény nemzetek. Mert elzárkózó és elzárkózása politikai és vallási téren is megnyilvánult, végsőkig ragaszkodik saját politikai és vallási szabályaihoz. a zsidó be Ezt nevezem azcstelenebb, mint a keresztény. Teljesen gátlástalan, idegen neki a hűség és őszinteség. A gazdagságát a keresztény kárára szerezte.Csalással, becsapással, és más megvetendő módszerek alkalmazásával szerezte azt. Ezt nevezem az antiszemiták erkölcsi vádjának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.