Változások lesznek a kormányban, mivel vannak olyan miniszterek és államtitkárok, akik eleve csak két évre vállalták a megbízatást; az egyeztetések folyamatban vannak - mondta a kormányfő a 24 óra című Komárom-Esztergom megyei lapban pénteken megjelent interjúban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Szerintem is siker. Siker az egész kormányzása a nagy nemzetvezető testvérnek. Született egymillió munkahely, egy csomó adó megszünt, a bevallásunk elfér egy Heineken alátéten, másképp süt a nap és hihetetlenül jól jártunk az egykulcsos adóval is. Szárnyal a Malév, egy csomó új szárnyvonal nyílt, autópályák épültek, Amerika és az EU térden állva csúszik elöttünk a kölcsönért. Az eurót felváltotta az új, értékálló, közös uniós pénz a forint. Gazdaságunk hátán viszi az Uniót, Ingyenes az oktatás, a gyógyszerek, az egészségügyünk az egész világon a legmagasabb szintű, amerikai orvos vállalkozók kilincselnek , hogy bekerülhessenek akármelyik kis vidéki kórházacskába alkalmazottnak a magas fizetésért. Fényességes tekintetű Kim ír Viktor elhozta nékünk a Kánaánt. Örök hála neki érte...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@nahát: akkor ha most is 80 ezret keresel, többet keresel???
nahát
Pontos adatokra nem emlékszem, de az idei abev progiba beírva az adatokat, a mostani adóval, cirka 10-15-ezerrel több nettót kapnék az akkori bruttó után
nahát
le sem merném írni, hogy most mennyit keresek :)
csikknorisz
@nahát: Én kevertem össze? Inkább tisztelt kormányunk.
csikknorisz
@nahát: Viszont ha volt adójóváírásod, kb 10 e. körüli összeggel kevesebbet vontak le havonta. A különbözetet meg visszaigényelhetted, ha éves szinten nem lépted túl a határt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.