Rendőri feladatot is ellátnak a jövőben a papok, terjedt el a hír a rendőrség és az egyház szolnoki képviselőinek közös konferenciája kapcsán. Ennek témáját ugyan inkább az áldozattá válás elkerülése adta, ettől függetlenül a szószékről elhangzó erkölcsi tanításnak is komoly szerepe lehet a bűnmegelőzésben.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Egyszerűen csak újraindítják a besúgóhálózatot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bosszants
@zsolti: Kérdezd már meg a papunkat miért tört el a csuklója:)
(Aki kezet emel az unokámra az örüljön ha nem szórom le!)
Don Marcus Hibiscus
Ha valaki véletlen olvasta a cikket,annak mondom,hogy szerintem nem rendőri feladat az,ha az embereknek elmondják,hogy hogyan kerülhetik el a rosszat.

A közösbe meg: Ez az egyház nagyon undorító dolog az biztos.Katolikussá vagyok keresztelve,de a Jehova tanúi szokták hozni az újságjaikat(tényleg,mostanában valahogy eltűntek...),amiből az Ébredjetek! címűt szeretem,kizárólag az érdekességek miatt.Természettel kapcsolatos érdekességek,más népcsoportok kultúrái ,meg ilyenek.Az Őrtoronyba is bele szoktam olvasni,ha eszek és nincs más.(evés nálam kizárólag olvasás közben lehetséges,ha nincs mit,akkor olyat is olvasgatok,ami nem érdekel) és abban olvastam olyan dolgokat,amik sokkal közelebb állnak a szerintem való igazsághoz,mint a katolikus dumák. Egy példa csak,hogy érthetőbb legyek: A Jehova tanúi nem tartanak karácsonyt,mert az Úr azt nem mondta soha (a Biblián keresztül),hogy ünnepeljék meg a születését,viszont azt igen,hogy a haláláról emlékezzenek meg.
coyote3
Furcsa a papokkal összefüggésbe hozni az erkölcsöt... Igen jót kacagtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.