Egy Békés megyei fideszes országgyűlési képviselő befolyásának tulajdonítják Szatymazon, hogy a politikus érdekeltségébe is tartozó mezőgazdasági vállalkozás kertvárosi besorolású lakóövezetben építhette fel üzemét. Az egyik panaszost – a hvg.hu-val közöltek szerint – a jegyző például azzal csitította le –, hogy az övénél magasabb érdekek "diktálnak". Az ominózus cég, a Paprikakert TÉSZ ügyvezetője pedig arra hivatkozott, hogy minden problémát megold a kft-ben érdekelt országgyűlési képviselő. Az érintett, Simonka György szerint ez az ügy nem más, mint a szatymazi polgármester lejáratására tett kísérlet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Kertvárosban üzemet épülni, ez sem adatik meg ám minden jött-ment pógárnak.
A fontos, hogy a renitenseket megbüntessük ugyi, például ,ha nem volt engedélye egy szerszámtároló kajiba építésére, jól odabaszunk neki pár tízezret, ja meg a házszám is fontos ám az ingatlanon,mert azért is 30 ezerig terjedő jár.
Szép új világ.
bosszants
Nem tudom ma mi a divat én még az acélmagvas 7.62-es fatusás Kalasnyikovot használtam,
ma is megtenném!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.