Csökkent az első negyedévben az üzemanyag fogyasztás, benzinből 4,1 százalékkal, gázolajból 1,9 százalékkal fogyott kevesebb, mint egy évvel korábban.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
@szaboria1: Ezután még a fogyasztást meg a pénzmozgást akarják megadóztatni? Teljes képzavarban vannak.
szaboria1
Mi is már csak azért tartunk autót, hogy a szakorvosokhoz eljussunk mert a betegszállítás kész röhej. 4-5 községbe is elvisznek mire oda és vissza visznek. Télen a hideg folyosókon hagyják a betegeket órákon át, mire a visszaszállításra meg érkezik a beteg szállító.
dr. prédikátor
Nem eléggé esett vissza a forgalom! Hogy rinyálnának ha mondjuk 40 % al esne vissza a fogyasztás???
szaboria1
@SELIG: Ki akarták váltani, hogy a nyugdíjakat bankon keresztül kapják az emberek és használják a bank kártyákat. Egyes vidékeken még nem minden bolt fogadja el a kártyát és ahhoz már ki kell venni a pénzt ami már megint pénzbe kerül.
orogordog
@Pálinkafőző Rézüst: Látom nem a kereskedelembe dolgozol. ásványvíz 89ft/ 1.5L, lekváros táska 79ft/db, zablafelvágott 1099ft/kg, vizes zsemle 19ft/db. De benzint hol veszel 295ft/l áron???
Orbánt, meg törgyefő a kénkűves nyavalyás kórság!
kkalman
Én nem jártam közgazdasági iskolába, de úgy tudom, ha bevételt akarok növelni, azt kétféle képen lehet elérni. 1.) Emelem az árakat. Ez megy is egy darabig, de később a visszájára fordul, minél drágább, annál kevesebb fogy belőle, ezért csökken a bevétel, lásd üzemanyag fogyasztás. 2.) Csökkentem az árat, ezért több fogy belőle, nő a bevétel még a csökkentett ár mellett is. Erre kormányunk ténykedéséből nem tudok példát mondani.
Ez utóbbi tételt kellene kusza szem elvtárs agyába, oh, mit mondok, agyának helyére beverni, hozzátéve, hogy a megnövelt fogyasztás gerjeszti a gazdasági folyamatokat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.