A Mol kihátrál a Nabucco nemzetközi gázvezeték-projektből - derült ki Orbán Viktor miniszterelnök szavaiból, aki egy brüsszeli konferencián ejtett el erről egy megjegyzést. A közép-ázsiai gáz Európába szállítását célul kitűző terv az orosz gázfüggőség megszüntetését célozza, de az elmúlt hónapokban több jele is volt annak, hogy az eddigi fő támogatói - köztük az amerikaiak - már nem hisznek annyira a Nabuccóban.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Igazsagoszto
Barrosonak üzen: balfaszok vagytok, ezt is elcsesztétek, még az én oligarcha cégem is kiszáll a béna tervetekből,..persze mondtam, egy vidéki kócerájhoz is kevesek vagytok b.meg, Barikám.
De holnap remélem előreengedsz az ajtónál, mert én vagyok a nagyobb úr! Fogadd el a népnyúzó csomagomat, a demokrácia témát meg majd bízd csak ide öreg !
Vigyázzá !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.