Tűrhetetlennek és baromságnak nevezték az új, szigorított szabálysértési törvény több pontját fideszes képviselők a hétfői frakcióülésen, a felháborodott képviselők Pintér Sándortól várnak magyarázatot. Háborogtak a képviselők egy még elfogadásra váró törvénymódosítás miatt is, a szakképzést érintő javaslat egy oldalra állított az örökösen egymással vitázó Pokorni Zoltánt és Hoffmann Rózsát is.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"Pintér Sándor azonban azzal érvelt a szigorítások mellett, hogy mivel a büntetési tételek Magyarországon a legalacsonyabbak közé tartoztak az európai unióban, azok megemelése Brüsszel elvárása volt."
A magyarországi kis-fizetések és a kis-nyugdíjak miatt a rohadt brüsszeli bagázs nem tiltakozik soha? Vagy a milliárdos ezt nem hallja meg, vagy nem ér fel az eszéig?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
"Pintér Sándor azonban azzal érvelt a szigorítások mellett, hogy mivel a büntetési tételek Magyarországon a legalacsonyabbak közé tartoztak az európai unióban, azok megemelése Brüsszel elvárása volt."
ezt pontosan hol és mikor is jelezte magyarország felé brüsszel?
Fater59
@bundi: ...nos ez az a kérdés amire soha ne várj választ !
Mondanak is valamit, az csak süketelés , üres fecsegés , ahogy megszoktuk , ettől a bandától !
sza
@bundi: @Fater59: Itt mindent azzal magyaráznak hogy uniós elvárás. De Brüsszel hogy hogy nem tud soha ilyen elvárásokról?
glycerin
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Dr. Felipe
Úgy látszik most stratégiát válltottak az elvtársak, eddíg gyurcsány volt a főgonosz de úgy látszik az már nem hatott a lakosság körében ezért most Brüsszelt nevezték ki mumusnak. Most Brüsszelre fognak mindent rákenni, figyeljétek csak meg. Brüsszel a hibás, ez lesz a kulcsmondat.
overdose
@Dr. Felipe: Igen Brüsszel a hibás a rossz kormányzásért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.