A Moody's kitette a legjobb befektetési kategóriából a brit kiskeresdelmi hálózatot, mert a nagyszabású, 360 milliárd forintos minőségjavító programnak idő kell, hogy beérjen.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glycerin
Nem hörög a paraszt, ha nem szúrja a kés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@Január: ne hidd már hogy körülöttünk forog a világ, az adósságból előre menekültek. Terjeszkedtek hitelből, most meg sokat kell visszafizetni.
nahát
@darwin: a cora lassan bezár. Ha belegondolsz hogy mennyi időbe kerül 4-5 boltban bevásárolni , ha nem egy hipermarketbe mész, akkor rájössz hogy nem is biztos, hogy annyira rossz egy multi. Mellékesen az árakat a multikhoz igazítják a boltok általában, az áruk minősége nem biztos ,hogy jobb lesz a többi boltban. A ruhákat nem tudom minősíteni, nem veszek ilyen helyen
overdose
@darwin: A Corában is büdős a hús ledarálják és kolbászt csinálnak belőlle?nemrég sajtot vettem (mátészalkai)trapistát és ki kellett dobni tiszta penészes volt.Ennyi a multikról mindenhol ez megy sajnos !
overdose
@nahát: Én meg turizok 100ft minden a külföldi rucikat egyszer felveszik utánna gyüjtőbe viszik a minőség meg minőség,mellesleg jókat nevetünk turizás közben !
szaboria1
A legjobból? A Moody's csak ehhez ért mostanában már mindenkit leminősítenek.
Január
@nahát: Ezzel tökéletesen tisztában vagyok, hogy csak a piacunk kellett, a Tescónak és másnak is. Az pedig az Ő gondjuk, hogy miből is terjeszkednek. Lehetne a saját piacunkban nagyobb részesedésünk is! Nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.