A magyar vasút ügye nem ágazati ügy, nem is egy vállalat ügye, működésének ugyanis az egész gazdaságra és a társadalomra is komoly hatásai vannak - hangoztatta csütörtökön Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára egy a Vas megyei Bükfürdőn rendezett közlekedésfejlesztési konferencián megtartott előadásában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Nyavalyog ez a sok idióta, hogy nem gazdaságos meg hogy pénzt, pénzt, pénzt és tartja a markát...Olyan drága a vonatjegy, hogyha felszeretnék utazni Pestre 9 ezer fitying oda-vissza. Így soha nem utazom Pestre. Viszont ha megtudnám járni 4 ezerből, akkor havonta mennék és az egy évben 48 ezer. Így meg semmi. Gondolom más is így lenne vele egy hónapban kevesebbet eltud venni sokat már nem...el lehet gondolkodni rajta, persze csak ha van mivel...
alfás
megszólalt a nagy út-nem építő. az előző ciklusukban,egy nyomorúlt métert nem építettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.