Kis mértékben tovább gyengült a forint a kedvezőtlen nemzetközi piaci hangulatban szerdán délelőtt a bankközi devizapiacon, az eurót 287,85 forinton jegyezték, kedden délután 287,50 forint volt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Az az érzésem, a forint gyengülése csak egy letükröződése annak, ami Európa, és a világ gazdaságában zajlik. Az EU-t megalapító országok az állami politikájukban leszerepelt vezetőik (országhatárukon kívüli...) jól megfizetett tartós parkolópályájának tekintette, döntéseik, politikájukból aztán ez világosan ki is derül. Személyeskedések, megkülönböztetések, egyéni mércék a tagállamoknak... (Eredmény, biztonság= minusz nulla...)

A világbank feje államilag finanszírozott luxuskategóriás szállodában reggeli pisi-indikált erekcióját próbálja hasznossá tenni, közpénzen, persze szigorúan a világ pénzügyi egyensúlyának megteremtését tartva szem előtt...

Az USA a FED-el (ez egy magánkézben lévő ottani kft...) tonnaszám nyomatja a bankókat, a tizenvalahány ezer milliárdos belső adósságát a felső korlátokat évente kissé megemelgetve..., aztán szétteríti a világon az értéktelen, fedezet nélküli zöldhasúakat...

Nagy bajok vannak a láthatáron, a pénzügyi világban. Ez az egész világot maga alá fogja dönteni, igen rövid időn belül. Teljesen mindegy, hogy ki lesz a világelső: Görögország, vagy...Magyarország?
Teljesen mindegy, mint ahogy a zuhanó repülőn is az, hogy az első vagy az utolsó sorban ül e az utas... A sorsuk ugyanaz lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.